Norgescup Superstylesession Geilo - Regional - 11. des kl 09:00

Påmelding:

Skal inneholde: Navn, fødselsdato, klubb, mobil, mobil foresatt (om du er under 18), stand (regular eller goofy)

• Påmelding samlet fra klubber:
  • Sendes samlet i Excel til pamelding@snowboardforbundet.no. Vi ber om at klubbene bruker påmeldingsmal som kan lastes ned her.
  • Skal inneholde: Fornavn, Etternavn, fødselsår, stance, klubb, sponsorer, evt. klasseforskyvning, mobilnr, mobilnr til foresatt (om under 18 år), epost.

• Påmeldingsavgift: 100 kr som betales ved registrering.
  • Påmeldingsfrist: Fredag 9. desember kl. 21.00. Dersom du ikke rekker fristen er det mulig å melde seg på ved registrering søndag kl 09.00. Det koster da 200 kr.

Alle jenter som er medlem av klubb, og har betalt Mad-Card.

• Alle kjørere som har fylt 13 år må ha MADcard-forsikring. Forsikring er kun gyldig sammen med klubbmedlemskap. Kvittering forevises ved
    registrering dagen på renndagen.
    Info/kjøp MADcard HER
  • Meld deg inn i klubb: http://www.snowboardforbundet.no/klubb/
    MAD-card, og klubbmedlemskap kan også ordnes på stedet.
  • NB! Godkjent hjelm påbudt!

Tidsskjema og format

Tidsskjema:

Lørdag 10. desember

20.00-20.30

Registrering

Epic Boardshop, Geilo sentrum

Søndag 11 desember

09.00-9.30

Registrering

Havsdalen, kafeen

Kjørermøte

Havsdalen, kafeen

10.00-11.00

Trening

11.15-13.15

Jam

4 run, 2 beste teller

Premieutdeling

Havsdalen, kafeen eller ute.

PS! Vi forbeholder retten til å endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli så vellykket som mulig. Vi må kunne ta værforbehold og mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Jam, 4 run, 2 beste teller.

Kids kjører sammen med de andre, uten dommere, men med speaker.

NB! Denne konkurransen er kun for jenter

Aldersklasser:

• Senior/Open:  1998 og eldre. Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 2000). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.
  • Junior: 1990-2000-2001
  • Yngre junior: 2002-2004. Kids født i 2005 kan delta i denne klassen om de har kjørt to kids renn tidligere (i fjor) og har lyst til å kjøre i denne klassen.

Det deles ut 3 premier i alle klasser. Alle kids får premie.

Kontaktinfo:

Mette Kvåle
Arrangementansvarlig
Mail: mette@snowboardforbundet.no

Atle Kleivdal
Rennleder
Geilo IL
akleivd@online.no
Mobil; 909 45 640

Annen Praktisk Info

OBS: Konkurranses avholdes i Havsdalen

Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF-personell. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 500,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold får man denne summen tilbake.

Her bør alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan taes opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vær forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese på: www.dopinglisten.no

Rennkort