Norgescuo 2015

Vis alle

Sponsor NC

3Star Burton Weekend Star Pipe - 04. Feb kl 08:00

Påmelding enkeltpersoner: send mail til pamelding@snowboardforbundet.no
Påmelding klubber: Send samlet påmelding i excel på epost: pamelding@snowboardforbundet.no

Påmeldingen inneholde fullt navn, fødselsdato, klubb, sponsor(er), stand (regulær eller goofy), klasse, samt tlf. nr. til kontaktperson.

Merkes: Påmelding Burton Pipe

NB! Det er egen påmelding for Slopestylen i Varingskollen samme helg. Den finner du info om her

Onsdag konkurranseuken, 1. februar 2012 kl 21.00

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2012.

• KIDS-klasse 10-12 år (f. 2000-2002)
    • KIDS-klassen blir ikke rangert, og det er premier til alle
  • Yngre junior 13 til 14 år (f. 1998-1999)
    • Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:
      • Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong)
      • Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junio
  • Junior 15-17 år (f. 1995-1997)
    • Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)
  • Senior/Open 18 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)
    • Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 1996). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Fete premier, det skal også kåres highest air, best trick og best lip trick

Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Registrering og kjørermøte:

Registrering på toppsenteret. Kjørermøtet holdes på toppen av pipen. Her må alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn - tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vr forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese p: www.dopinglisten.no

MADcard

Alle kjørere som har fylt 13 år må ha MADcard-forsikring. Forsikring er kun gyldig sammen med klubbmedlemskap. Kvittering forevises ved
registrering dagen på renndagen.

Info/kjøp MADcard

Meld deg inn i klubb
MAD-card, og klubbmedlemskap kan også ordnes på stedet.

NB! Godkjent hjelm påbudt!

09:00-10:00: Registrering ALLE KLASSER

Yngre klasser - junior, yngre junior og kids

10:15-10:30 Kjørermøte yngre klasser - på toppen av Halfpipen
10:30-11:45 Trening yngre klasser