SNOWBOARDFORBUNDET (NSBF)

Adresse: Snowboardforbundet, Bentsebrugata 13 F, 0476 Oslo  Faks: 22 09 88 46  E-fakturaer: regning@snowboardforbundet.no
E mail generelle hendvendelser:
info@snowboardforbundet.no
E mail klubb og medlemskap: hp@snowboardforbundet.no
Vi vil gjerne at du følger oss på facebook, twitter og instagram.

Snowboardforbundet er av og for snowboardere og er et selvstendig forbund som ble stiftet i 1987 og tilsluttet Norges Idrettsforbund i 1999. 
Snowboardforbundet har syv heltidsansatte, to deltidsansatte og ca 60 lokale klubber rundt i landet.
90% av våre klubbmedlemmer er under 26 år. 200.000 pers kjører brett i Norge.

Se hvem som jobber her under ansatte for å finne kontaktinformasjon til hver enkelt.

Vis mer

Ansatte

Vi er i dag syv heltidsansatte og to deltidsansatte i forbundet. Nedenfor ser du hvem vi er og hva vi jobber med. Ikke vær redd for å ta kontakt.

Utplassering?
Er du student og ønsker å preksisutplassering hos Snowboardforbundet? Vi tar i mot studenter som ønsker praksis hos oss, både fra NiH, høyskoler, universitet og andre skoletrinn. Er du interessert er det bare å ta kontakt med oss!

I tillegg til de heltidsansatte jobber en rekke personer for Snowboardforbundet i løpet av vinteren, som blant annet prosjektledere, kursholdere, anleggskonsulenter, dommere, teknisk delegerte (TD) og trenere. Disse kan du komme i kontakt med ved å ringe våre medarbeidere på det aktuelle arbeidsområdet.

Vis mer

HVA GJØR VI?

  • Klubb
  • Events
  • Kurs
  • Kurs

 

Snowboardforbundet jobber med å fremme og utvikle snowboard på snowboarderes premisser, lokalt og globalt, i bredde og topp, ha det moro og kjøre snowboard så ofte vi kan.

Snowboardforbundets arbeid er fokusert rundt klubb og medlem, elitesatsing, snowboardkompetanse og events. 

Visjon: En kreativ og lidenskapelig snowboardverden som setter standarden
Slagord: En fot foran
Verdier: Modig, lidenskapelig, oppfinnsom, utfordrer

Vis mer

STYRET

Styret har en god blanding av kompetanse, geografisk tilhørighet, bakgrunn og alder. Alle styremedlemmene er involvert i snowboard enten gjennom jobb eller fritid og felles for alle er at de brenner for snowboard, hver dag!

Kontakt styret
President: Cecilia Flatum
E-post: cecilia@snowboardforbundet.no
Tlf: 952 68 805

 

Snowboardforbundets lov:

 

Vis mer
Lisa Mari Watson

Lisa Mari Watson (Ansatt)

Generalsekretær

E-post:

Mob: 924 03 494

Klubb: Geilo IL

År på brett: Siden 1999

Bakgrunn: University of British Colombia Bachelorgrad i psykologi og sosiologi. Gikk på NTG Geilo på Snowboard linja. Snowboardinstruktør. Frivillige assistent Olympiske og paralympiske leker Vancouver 2010

Arbeidsområder: Daglig leder av Snowboardforbundet

BIJORA SARDARIAN

BIJORA SARDARIAN (Ansatt)

Assisterende ansvar for Norgescup og NM

E-post:

Mob: 930 58 252

År på brett: Mange

Bakgrunn: Studerer Sport management ved Norges Idrettshøyskole og jobber som snowboardtrener for Funkis Snowboardklubb

Arbeidsområder: NM og Norgescup

Thomas Harstad

Thomas Harstad (Ansatt)

Landslagssjef

E-post:

Mob: 930 11 660

År på brett: Startet i 1990

Bakgrunn: 10 år som proffkjører, jobbet med salg og markedsføring i sportsbransjen for DC og Nike

Arbeidsområder: Ansvarlig for strategi, planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av aktiviteter for det norske snowboardlandslaget.

TRUDE ALNÆS

TRUDE ALNÆS (Ansatt)

Kommunikasjons- og markedssjef

E-post:

Mob: 95822877

År på brett: Siden 1997

Bakgrunn: Sivilmarkedsfører fra BI/ Norges Markedshøyskole. Har jobbet med merkevarebygging hos Galleberg og Coca-Cola med blant annet ansvaret for vinterkampanjer og sponsorater.

Arbeidsområder: Kommunikasjon og markedsansvarlig. Overordnet ansvar for forbundets kommunikasjons og markedsstrategi, derunder media, nettsider og event. Sponsoransvarlig for forbundets samarbeidspartnere

Per Iver Grimsrud

Per Iver Grimsrud (Ansatt)

Landslagstrener

E-post:

Mob: 46440719

År på brett: 1998

Bakgrunn: Tidligere landslagskjører, jobbet 3 år på NTG Geilo og var sportsjef siste året. Har vært aktiv kjører fram til slutten av 2011 sesongen.

Arbeidsområder: Trener for landslaget og for det meste da i freestyle

LISE MIRJA ØIEREN

LISE MIRJA ØIEREN (Ansatt)

Utdanningskoordinator (deltid)

E-post:

Mob: 40016358

År på brett: Mange

Bakgrunn: Realfagslærer med stor interesse for snowboard og skating. PPG-ildsjel.

Arbeidsområder: Koordinerer aktivitet på kurs- og utdanningsområdet

Henning Marthinsen

Henning Marthinsen (Ansatt)

Rekrutt-trener

E-post:

Mob: 90930014

Klubb: BSK Snowboard

År på brett: 18

Bakgrunn: Tidligere aktiv snowboarder og fysioterapeut.

Arbeidsområder: Rekrutt- og grommet trener, bredde- og jentesatsing.

OLA KEUL

OLA KEUL (Styret)

Styremedlem og markedssjef i Sweet Protection

Bakgrunn: Styremedlem og leder av OSK 1999 - 2004. Redaktør i Playboard, kribent Onboard, Fri Flyt og andre magasiner. Arbeid i Arctic Challenge 2002-2005. Studier i kultur og kommunikasjon. Styremedlem i Greener Events. Styremedlem i forbundet fra 2002.

Om å sitte i styret: Snowboard er gøy

CECILIA FLATUM

CECILIA FLATUM (Styret)

President og Senior manager i Deloitte AS

E-post:

Mob: 95268805

År på brett: Siden

Bakgrunn: Cecilia var en av tre initiativtakere til jentesatsingen Powder PuffGirls i 2004. Hun har vært styremedlem og visepresident i perioden 2003 til 2007, og president fra 2009. Hun har en master i økonomi og jobber til daglig som prosjektleder i Deloitte AS. Hun har mye erfaring fra ledelse og strategiarbeid.

Om å sitte i styret: Felles for alle i styret er at vi har et stort hjerte for snowboard. Å få muligheten til å lede styret er en oppgave jeg står i med stor ydmykhet. Styret jobber strategisk med saker som er viktig for nasjonal og internasjonal snowboard.

MIRA NORDIN

MIRA NORDIN (Styret)

Styremedlem

Bakgrunn: Tidligere elev på NTG Geilo. Nyutdannet snowboardtrener ved Norges idrettshøyskole. Engasjert seg i PowderPuff Girls siden 2005. Mira har arrangert juniorsamlinger, hatt treneransvar og er utdannet dommer, trener og kursholder hos snowboardforbundet.

Om å sitte i styret: Min mitovasjon er jentesatsing og å alltid ha kjørene i fokus.

Sigbjørn Mygland

Sigbjørn Mygland (Styret)

Styremedlem og advokat i NHO

Mob: 91806392

Bakgrunn: Sigbjørn ble engasjert i snowboard gjennom sine barn. Sitter som styremedlem i Heming Adrenalin og har hovedansvaret for snowboardsatsingen der. Er opptatt av at det legges til rette så alle som har lyst skal ha en park å leke i.

Om å sitte i styret: Det er vinter seks måneder i året. Unga må ha det morro!

Lisa Wiik

Lisa Wiik (Styret)

Styremedlem og studerer fysioterapi

Bakgrunn: Tidligere landslagskjører. Deltok i OL i Salt Lake City i 2002 og OL Vancouver I 2010. Ble nr. 5 iverdenscupen I halfpipe 2010, nr. 2 i TTR rankingen 08/09, samt årets kjører på snowboardawards 2009. Kjører aktivt og studerer fysioterapi.

Om å sitte i styret: Ønsker å påvirke utviklingen innen snowboard i Norge. Hun er interessert i klubb og utdanning og ønsker å komme med innspill på trening og coaching for jenter samt påvirke park og anlegg

Henning Jodnes

Henning Jodnes (Styret)

Varamedlem og prosjektleder forretningsutvikling Dinamo Story

Bakgrunn: Bachelor i markedskommunikasjon fra BI. Off Arena sjef i TAC 2008 og 2010. Selger for Nixon, Grenade med mer. Prosjektleder for snowboard-NM 2010. Prosjekleder innen event, bla Åpningsshow Rally Norway 2009 og i Sponsorlink .

Om å sitte i styret: Utvikle snowobardsporten, beholde snowboard som leken og "useriøs" idrett, men likevel profesjonelt drevet

ROGER HJELMSTADSTUEN

ROGER HJELMSTADSTUEN (Styret)

Varamedlem og parksjef i Hafjell skisenter

Bakgrunn: idligere profesjonell brettkjører og landslagstrener i Snowboardforbundet

Om å sitte i styret: Ønsker fortsatt å ta snowboard til nye høyder!

TANYA OMTVEDT ASLAKRUD

TANYA OMTVEDT ASLAKRUD (Styret)

Forretnings- og markedsansvarlig for Business Objects for bedriftsmarkedet Telenor Norge AS

E-post:

Mob: 90629479

Bakgrunn: Kjørt brett i mange år. Var med og startet AbDull Snowboardklubb på Lillehammer, har drevet snowboard og skateboard butikken Grønne Egg, samt ledet sekretariatet på x antall nasjonale og internasjonale konkurranser. Bachelor i økonomi fra BI. Etter mange år i økonomiavdinger jobber jeg nå med visualisering av store datamengder.

Om å sitte i styret: Det å dele gleden over hva snowboard er og står for gir stor motivasjon til å gjøre en jobb for idretten man er glad i. Jeg ønsker å være med å sikre snowboard sin fremtid gjennom hvilken rolle vi ønsker å ta i samfunnet, samt bidra på den økonomiske siden.

LARS HAUGVAD

LARS HAUGVAD (Styret)

Fysioterapeut ved Hans & Olaf Fysioterapi A.S. For tiden også under under spesialistutdannelse i Manuelterapi. Fysioterapeut for damelandslaget i skihopp

E-post:

Mob: 93867266

Bakgrunn: Klubbmedlem og senere styremedlem i Oslo SnowboardKlubb da denn eksisterte, da drevet av tidligere president Ola Keul. Var med å starte opp FlipSquad snowabordklubb som blev kåret til årets snowboardklubb i 2008, i sin tid med Terje Skulstad. Har kjørt aktivt snowboard i flere år med konkurranser i inn-og utland. Har jobbet med- og styremedlem Funkis snowboardklubb fra oppstart frem til i år, en klubb med ideer om tilrettelegging av snowboard for kids med funksjonsnedsettelser.

Om å sitte i styret: Fantastisk givende og inspirerende å være en del av verdens beste familie- snowboardfamilien. Bidra med erfaringer, kunnskap, ideer om utvikling av snowboardnorge. Jobbe med fantastiske mennesker som brenner for den samme ideen om å skape sterke bæredyktige grunnpilarer for alle der ute som elsker å kjøre snowboard!

Espen Haldorsen

Espen Haldorsen (Styret)

Avd.sjef kunderådgivning hos Tollpost Globe

E-post:

Mob: 93055306

Bakgrunn: Tok initiativ til å starte opp Nil Snowboard i 2010 hvor han er trener og har sitter som leder av klubben. Har tatt instruktør-, kursholder- og trenerkursene hos Snowboardforbundet. Er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har lang erfaring som konsulent innenfor logistikk og forretningsutvikling. Har i dag ansvaret for en aveling som jobber med rådgivning innenfor transport og logistikk hos Tollpost Globe.

Om å sitte i styret: Ønsker å være med å legge til rette for at flest mulig barn og unge får oppleve gleden med å kjøre på brett og de verdiene som snowboardmiljøet representerer.

Tord Olsen

Tord Olsen (Styret)

Brand Manager Quiksilver

E-post:

Klubb: Hemsedal brettklubb

År på brett: Siden 1988

Bakgrunn: Jobbet med skateboard og snowboard siden 1994 (jean-tv) Bodd og vært en del av snowboardmiljøet i Hemsedal, Buskerud. Var med å stifte distriubusjonsselskapet Day One AS i 2002, Quiksilver, Roxy, Vans, Dragon, Nike Vision, Libtech, Gnu og Roxy Snowboards. Har også jobbet med barn og unge gjennom Quiksilver Snow Camp siden 2005. Sitter i styret i Hemsedal Brettklubb.

Om å sitte i styret: Snowboard er like mye livsstil som sport! Beholde utfordringen og leken til nye generasjoner!