SNOWBOARDFORBUNDET (NSBF)

Adresse: Snowboardforbundet, Sandakerveien 24 C, Bygg C 6 ved hoppihavet  Faks: 22 09 88 46  E-fakturaer: regning@snowboardforbundet.no
E mail generelle hendvendelser:
info@snowboardforbundet.no
E mail klubb og medlemskap: hp@snowboardforbundet.no
Vi vil gjerne at du følger oss på facebook, twitter og instagram.

Snowboardforbundet er et av Norges mest spennende særforbund, og i stadig utvikling. Siden forbundet ble stiftet i 1987 og tilsluttet Norges Idrettsforbund i 1999, har målet alltid vært å være – en fot foran. Vår visjon er å vise verden hvor viktig det er å ha det gøy, og vi jobber hver dag for at alle får bedre muligheter til å stå på brett.

Snowboardforbundet har seks heltidsansatte og en rekke prosjektmedarbeidere og frivillige som jobber for forbundet gjennom vinteren. Snowboardforbundet jobber for alle de 200.000 som kjører snowboard i Norge. Våre satsningsområder strekker seg fra breddeidrett til verdens beste landslag.

I Norges land er det ca 60 lokale klubber som sikrer lokal aktivitet med nasjonal støtte. Snowboardforbundet arrangerer en rekke events og konkurranser i et høyt tempo gjennom hele sesongen. Snowboardforbundet utdanner også instruktører, trenere, dommere, og mange andre ressurspersoner til snowboardmiljøet. Snowboardforbundet driver også med aktiv medlemsverving og klubbutvikling, for å sikre det beste lokale tilbudet over hele landet.

Se hvem som jobber her under ansatte for å finne kontaktinformasjon til hver enkelt.

Vis mer

Ansatte

Vi er i dag syv heltidsansatte og to deltidsansatte i forbundet. Nedenfor ser du hvem vi er og hva vi jobber med. Ikke vær redd for å ta kontakt.

Utplassering?
Er du student og ønsker å preksisutplassering hos Snowboardforbundet? Vi tar i mot studenter som ønsker praksis hos oss, både fra NiH, høyskoler, universitet og andre skoletrinn. Er du interessert er det bare å ta kontakt med oss!

I tillegg til de heltidsansatte jobber en rekke personer for Snowboardforbundet i løpet av vinteren, som blant annet prosjektledere, kursholdere, anleggskonsulenter, dommere, teknisk delegerte (TD) og trenere. Disse kan du komme i kontakt med ved å ringe våre medarbeidere på det aktuelle arbeidsområdet.

Vis mer

HVA GJØR VI?

  • Klubb
  • Events
  • Kurs
  • Kurs

 

 

Snowboardforbundet arbeider med å fremme og utvikle snowboard på snowboarderes premisser både lokalt, globalt, i bredde og topp. Samtidig arbeider vi med å samle hele Norges snowboard-familie slik at alle får en bedre mulighet til å stå på brett.

Våre verdier er mestring, personlig frihet og felleskap.

 

Med dette ønsker vi å vise verden hvor viktig det er å ha det gøy!

Vis mer

STYRET

Styret har en god blanding av kompetanse, geografisk tilhørighet, bakgrunn og alder. Alle styremedlemmene er involvert i snowboard enten gjennom jobb eller fritid og felles for alle er at de brenner for snowboard, hver dag!

Kontakt styret
President: Cecilia Flatum
E-post: cecilia@snowboardforbundet.no
Tlf: 952 68 805

 

Snowboardforbundets lov:

 

Vis mer
Lisa Mari Watson

Lisa Mari Watson (Ansatt)

Generalsekretær

E-post:

Mob: 924 03 494

Klubb: Geilo IL

År på brett: Siden 1999

Bakgrunn: University of British Colombia Bachelorgrad i psykologi og sosiologi. Gikk på NTG Geilo på Snowboard linja. Snowboardinstruktør. Frivillige assistent Olympiske og paralympiske leker Vancouver 2010

Arbeidsområder: Daglig leder av Snowboardforbundet

TRUDE ALNÆS

TRUDE ALNÆS (Ansatt)

Kommunikasjons- og markedssjef

E-post:

Mob: 95822877

År på brett: Siden 1997

Bakgrunn: Sivilmarkedsfører fra BI/ Norges Markedshøyskole. Har jobbet med merkevarebygging hos Galleberg og Coca-Cola med blant annet ansvaret for vinterkampanjer og sponsorater.

Arbeidsområder: Kommunikasjon og markedsansvarlig. Overordnet ansvar for forbundets kommunikasjons og markedsstrategi, derunder media, nettsider og event. Sponsoransvarlig for forbundets samarbeidspartnere

JØRN GUNDERSEN

JØRN GUNDERSEN (Ansatt)

Prosjektleder for klubb og breddeutvikling

År på brett: Siden 1997

Bakgrunn: Bacholergrad fra NIH i Sport Management. Mastergrad fra Griffith University i Australia, Business. Er leder i Oslo Sidelengs Brettklubb

Arbeidsområder: Medlemsrekrutering, medlemsoppfølging, klubbutvikling, kurs og kompetanse

Thomas Harstad

Thomas Harstad (Ansatt)

Landslagssjef

E-post:

Mob: 930 11 660

År på brett: Startet i 1990

Bakgrunn: 10 år som proffkjører, jobbet med salg og markedsføring i sportsbransjen for DC og Nike

Arbeidsområder: Ansvarlig for strategi, planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av aktiviteter for det norske snowboardlandslaget.

Per Iver Grimsrud

Per Iver Grimsrud (Ansatt)

Landslagstrener

E-post:

Mob: 46440719

År på brett: 1998

Bakgrunn: Tidligere landslagskjører, jobbet 3 år på NTG Geilo og var sportsjef siste året. Har vært aktiv kjører fram til slutten av 2011 sesongen.

Arbeidsområder: Trener for landslaget og for det meste da i freestyle

BIJORA SARDARIAN

BIJORA SARDARIAN (Ansatt)

Assisterende ansvar for Norgescup og NM

E-post:

Mob: 930 58 252

År på brett: Mange

Bakgrunn: Studerer Sport management ved Norges Idrettshøyskole og jobber som snowboardtrener for Funkis Snowboardklubb

Arbeidsområder: NM og Norgescup

HANS PETTER VÅRNES

HANS PETTER VÅRNES (Ansatt)

Medlemsansvarlig

År på brett: Siden 2003

Bakgrunn: HP har bachelor i Sport management og tar nå en mastergrad ved Norges idrettshøgskole.

Arbeidsområder: Jobber med klubb og medlem og er ansvarlig for medlemsoppfølgingen

STINE MAGISTAD JOHANSEN

STINE MAGISTAD JOHANSEN (Ansatt)

Prosjektleder Para-Snowboard

År på brett: Siden 1998

Bakgrunn: Initiativtaker til å starte Funkis Snowboardklubb i 2012, som er Norges første snowboardklubb som tilrettelegger for funksjonshemmede. Er leder og trener i klubben, jobbet som klassifisør i Para-Snowboard gjennom WSF og snowboarddommer på nasjonale konkurranser. Utdannet fysioterapeut i 2010 og jobber på Nemus Bryn med spesialområder fot- og kneproblematikk

Arbeidsområder: Funkis

THEA STENSHAGEN

THEA STENSHAGEN (Ansatt)

Instruktør- og aktivitetsleder Funkisplankekjøring

År på brett: Siden 1996

Bakgrunn: Tidligere aktiv snowboardkjører, utdannet fysioterapeut i 2013 og jobber som barnefysioterapeut. Skrev bachelor oppgave om "snowboard som balansetrening for barn med cerebral parese". Vært trener i Funkisparken siden 2011, samt kursutvikler og kursholder innenfor området snowboard for funksjonshemmede. Nestleder i Funkis Snowboardklubb, som er Norges første snowboardklubb som tilrettelegger for funksjonshemmede

Arbeidsområder: Funkis

OLA KEUL

OLA KEUL (Styret)

Styremedlem og markedssjef i Sweet Protection

Bakgrunn: Styremedlem og leder av OSK 1999 - 2004. Redaktør i Playboard, kribent Onboard, Fri Flyt og andre magasiner. Arbeid i Arctic Challenge 2002-2005. Studier i kultur og kommunikasjon. Styremedlem i Greener Events. Styremedlem i forbundet fra 2002.

Om å sitte i styret: Snowboard er gøy

CECILIA FLATUM

CECILIA FLATUM (Styret)

President og Senior manager i Deloitte AS

E-post:

Mob: 95268805

År på brett: Siden

Bakgrunn: Cecilia var en av tre initiativtakere til jentesatsingen Powder PuffGirls i 2004. Hun har vært styremedlem og visepresident i perioden 2003 til 2007, og president fra 2009. Hun har en master i økonomi og jobber til daglig som prosjektleder i Deloitte AS. Hun har mye erfaring fra ledelse og strategiarbeid.

Om å sitte i styret: Felles for alle i styret er at vi har et stort hjerte for snowboard. Å få muligheten til å lede styret er en oppgave jeg står i med stor ydmykhet. Styret jobber strategisk med saker som er viktig for nasjonal og internasjonal snowboard.

Espen Haldorsen

Espen Haldorsen (Styret)

Avd.sjef kunderådgivning hos Tollpost Globe

E-post:

Mob: 93055306

Bakgrunn: Tok initiativ til å starte opp Nil Snowboard i 2010 hvor han er trener og har sitter som leder av klubben. Har tatt instruktør-, kursholder- og trenerkursene hos Snowboardforbundet. Er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har lang erfaring som konsulent innenfor logistikk og forretningsutvikling. Har i dag ansvaret for en aveling som jobber med rådgivning innenfor transport og logistikk hos Tollpost Globe.

Om å sitte i styret: Ønsker å være med å legge til rette for at flest mulig barn og unge får oppleve gleden med å kjøre på brett og de verdiene som snowboardmiljøet representerer.

MIRA NORDIN

MIRA NORDIN (Styret)

Styremedlem

Bakgrunn: Tidligere elev på NTG Geilo. Nyutdannet snowboardtrener ved Norges idrettshøyskole. Engasjert seg i PowderPuff Girls siden 2005. Mira har arrangert juniorsamlinger, hatt treneransvar og er utdannet dommer, trener og kursholder hos snowboardforbundet.

Om å sitte i styret: Min mitovasjon er jentesatsing og å alltid ha kjørene i fokus.

LARS HAUGVAD

LARS HAUGVAD (Styret)

Fysioterapeut ved Hans & Olaf Fysioterapi A.S. For tiden også under under spesialistutdannelse i Manuelterapi. Fysioterapeut for damelandslaget i skihopp

E-post:

Mob: 93867266

Bakgrunn: Klubbmedlem og senere styremedlem i Oslo SnowboardKlubb da denn eksisterte, da drevet av tidligere president Ola Keul. Var med å starte opp FlipSquad snowabordklubb som blev kåret til årets snowboardklubb i 2008, i sin tid med Terje Skulstad. Har kjørt aktivt snowboard i flere år med konkurranser i inn-og utland. Har jobbet med- og styremedlem Funkis snowboardklubb fra oppstart frem til i år, en klubb med ideer om tilrettelegging av snowboard for kids med funksjonsnedsettelser.

Om å sitte i styret: Fantastisk givende og inspirerende å være en del av verdens beste familie- snowboardfamilien. Bidra med erfaringer, kunnskap, ideer om utvikling av snowboardnorge. Jobbe med fantastiske mennesker som brenner for den samme ideen om å skape sterke bæredyktige grunnpilarer for alle der ute som elsker å kjøre snowboard!

Sigbjørn Mygland

Sigbjørn Mygland (Styret)

Styremedlem og advokat i NHO

Mob: 91806392

Bakgrunn: Sigbjørn ble engasjert i snowboard gjennom sine barn. Sitter som styremedlem i Heming Adrenalin og har hovedansvaret for snowboardsatsingen der. Er opptatt av at det legges til rette så alle som har lyst skal ha en park å leke i.

Om å sitte i styret: Det er vinter seks måneder i året. Unga må ha det morro!

ANDERS EMIL ANDERSEN

ANDERS EMIL ANDERSEN (Styret)

Styremedlem

Bakgrunn: Anders er utdannet siviløkonom (NHH) og jobber til daglig som økonomisjef i Northern Lighting. Anders har tidligere jobbet som konsulent i Deloitte med oppgaver innen økonomi, virksomhetsutvikling og prosjektledelse. I Deloitte ledet Anders også et strategiprosjekt (2013) for Snowboardforbundet.

Om å sitte i styret: Det er veldig spennende å få være med å utvikle en organisasjon som Snowboardforbundet. Som styremedlem håper jeg å kunne bidra til at flest mulig får oppleve idrettsgleden og fellesskapet som snowboard står for.

THEA VANGBÆK

THEA VANGBÆK (Styret)

Styremedlem og student på NKH

År på brett: Siden 2008

Bakgrunn: Bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI, og studerer nå til bachelor i kreativ markedskommunikasjon på NKH. Jobbet som frivillig på Snowboardforbundets arrangementer, blant annet med å dekke sosiale medier og skrive nyhetssaker på forbundets nettsider.

Om å sitte i styret: Motiverende og ikke minst inspirerende å få være med på å påvirke utviklingen og utbredelsen av snowboard.

Henning Jodnes

Henning Jodnes (Styret)

Varamedlem og prosjektleder forretningsutvikling Dinamo Story

Bakgrunn: Bachelor i markedskommunikasjon fra BI. Off Arena sjef i TAC 2008 og 2010. Selger for Nixon, Grenade med mer. Prosjektleder for snowboard-NM 2010. Prosjekleder innen event, bla Åpningsshow Rally Norway 2009 og i Sponsorlink .

Om å sitte i styret: Utvikle snowobardsporten, beholde snowboard som leken og "useriøs" idrett, men likevel profesjonelt drevet

Tord Olsen

Tord Olsen (Styret)

Brand Manager Quiksilver

E-post:

Klubb: Hemsedal brettklubb

År på brett: Siden 1988

Bakgrunn: Jobbet med skateboard og snowboard siden 1994 (jean-tv) Bodd og vært en del av snowboardmiljøet i Hemsedal, Buskerud. Var med å stifte distriubusjonsselskapet Day One AS i 2002, Quiksilver, Roxy, Vans, Dragon, Nike Vision, Libtech, Gnu og Roxy Snowboards. Har også jobbet med barn og unge gjennom Quiksilver Snow Camp siden 2005. Sitter i styret i Hemsedal Brettklubb.

Om å sitte i styret: Snowboard er like mye livsstil som sport! Beholde utfordringen og leken til nye generasjoner!

ROGER HJELMSTADSTUEN

ROGER HJELMSTADSTUEN (Styret)

Varamedlem og parksjef i Hafjell skisenter

Bakgrunn: idligere profesjonell brettkjører og landslagstrener i Snowboardforbundet

Om å sitte i styret: Ønsker fortsatt å ta snowboard til nye høyder!