Snowboardkalender


World Cup Halfpipe Olympic Qualifier - 20. des kl 18:00

Om eventet

Etter noen år uten større arrangementer vil velkjente Park City stå som arrangør av vinterens tredje Halfpipe event i FIS Touren. Dette eventet er også en del av kavlifiseringen frem mot de olympiske leker i Sochi. Her vil noen av verdens beste snowboardere samles for å konkurrere om høye premiepengesummer, world tour poeng, prestisje og ikke minst om en plass i neste vinters kanskje store høydepunkt: de olympiske leker i Russland. 

Mediedekning

Eurosport sender LIVE fra finalene lørdag 22.12 klokken 19.00 - 20.00.

Eller kan man følge eventet via LIVE coverage her (velg din gren)

Norske deltagere

Følgende norske utøvere er bekreftet:

Roger Kleivdal

Fredrik Austbø

Format

Først gjennomføres det en kvalifisering for å finne hvem som skal få være med å kjøre finalene. Finalene arrangeres på følgende måte:

Resultatene som de kvalifiserte kjørerne har opparbeidet seg gjennom kvalifiseringen vil slettes og man starter dermed helt på nytt. Hver kjører får to muligheter til å sette sitt beste run. Det beste av disse to vil bli stående og man kan kåre en vinner. Poengsummen som kjørerne oppnår kommer fra dommerne sammen med en sjefsdommer som dømmer ettet blant annet vanskelighetsgrad på triks, høyde i løpet av runnet og hvor stor risiko kjørerne tar.

Sendeplan

Torsdag 20 desember

Women's Halfpipe Qualification

Men's Halfpipe Qualification

Lørdag 22 desember

Women's Halfpipe World Cup Final

Men's Halfpipe World Cup Final