Snowboardkalender


WST O'Neill Evolution - 14. Jan kl 18:00

Om eventet

Sesongens andre 6 stjernes event vil finne sted i Davos i bunnen av Jakobshorn i Sveits. I løpet av uke 3 fra mandag 14. til lørdag 19. januar vil de 100 beste snowboardkjørerne i verden, i tillegg til 20 unge fremadstormende, konkurrere om premiepengene på 150 000 amerikanske dollar i Halfpipe og Big Air. 

Mediedekning

En av TV2s kanaler vil dekke finalene på lørdag 19. januar. Det er foreløpig ikke bekreftet hvilken.

For LIVE stream kan man finne det her når arrangementet nærmer seg og siden bli oppdatert. Det vil foreløpig kun vises filmer fra fjorårets arrangement.

Format

Round 1:

Tre heat med maks 25 i hvert heat. Hver kjører har 2 forsøk på å sette et best mulig run, og beste run teller. De beste går videre til round 2.

Round 2:

To heat med 15 i hvert. Hver kjører har fortsatt 2 forsøk på å sette et best mulig run, og beste run teller.. De beste går videre til semi-final

Semifinal:

Her vil det være et heat bestående av de 32 kjørere, de 16 beste fra fra Round 2 sammen med 16 inviterte kjørere. Her har hver kjører tre forsøk på å sette et best mulig run, og beste run teller. 

Final:

Her vil de 16 beste fra smifinal kjempe om de beste plasseringene. Hver kjører har 3 forsøk på å sette et best mulig run og det beste runnet vil gjelde. Vinneren er den som setter det beste runnet i løpet av sine 3 forsøk.

Startliste

En offisiell startliste er ennå ikke bekreftet, men vi har disse norske deltagerne:

Torstein Horgmo

Silje Norendal

Ulrik Badertscher

Helene Olafsen

Gjermund Bråten

Ståle Sandbech