Snowboardkalender


Dommerkurs, Høgskolen i Lillehammer - 11. Apr kl 10:00

MELD DEG PÅ!

Om kurset

Som snowboarddommer får du betalt for å dra til fjells i helgene og mene noe om hvem som har de beste triksene og den feteste stilen. Miljøet blant dommerne er legendarisk og de ønsker flere dommerspirer velkomne inn i snowboardfamilien. Kursholderne er erfarne dommere med mange års erfaring fra å dømme i Norgescupen og internasjonalt. I tillegg deltar flere av dommerne våre på internasjonale workshops og kurs, noe som gjør at norske dommere holder et meget høyt nivå.

Praktisk info

Kursets varighet: 12 timer

Opptakskrav: God til å gjenkjenne triks

Aldersgrense: 18 år

Sertifisering: Snowboarddommer

Sted: Høgskolen i Lillehammer, Gudbrandsdalsvegen 350
Pris:
Gratis (for medlemmer i klubb)
Inkludert i kurset er undervisning og undervisningsmateriell. Overnatting og mat kommer i tillegg og organiseres selv. 

Praksis

Etter bestått kurs kan man jobbe som snowboarddommer. Noen ønsker likevel å være med som assistentdommer på minst én konkurranse før de dømmer alene. Da reiser og bor man sammen med dommerne og får prøvedømme sammen med en erfaren dommer under en konkurranse. Behovet for praksis vurderes individuelt ut i fra hvor trygg man er i dommerrollen.

Vis mer

Påmelding

Frist: 5.april! 

For påmelding:
1. Trykk på "Meld deg på" over. Du kommer nå inn på min idrett sine nettsider.
2. Her må du opprette bruker om du ikke er det fra før. Gå nederst på siden og trykk på "Create new user" og følg instruksene videre.
3. (Du har nå opprettet en bruker.) Trykk på "Registration" for så å skrive inn "dommerkurs" i søkefeltet som kommer opp. Husk å trykke på "Course" før du søker.
4. Finn riktig kurs og trykk på "Registrer". Sørg for at kurset er på riktig sted til riktig dato da det kan være flere kurs som går samtidig.
5. Trykk på "Add entry". Kureset legges så i handle kurven.
6. Trykk på handlekurven oppe til høyre og trykk "Confirm".

Du er nå registrert for kurset. Ta kontakt på mail til kurs@snowboardforbundet.no hvis det er noe du lurer på.

Inkludert i kurset er undervisning og undervisningsmateriell. Overnatting og mat kommer i tillegg og organiseres selv. 

Vis mer

Om kurset

På dommerkurset lærer man å dømme i grenene Halfpipe, Slopestyle, Quarterpipe og Big jump. I disse grenene gir dommere poeng for triks etter vanskelighetsgrad, høyde, stil og variasjon. På kurset lærer du alt fra å skrive ned og bedømme 6 triks i et piperun på ett minutt, til å lage taco på dommerhytta. I tillegg brukes videodømming aktivt i kurset. Eksamen består av en teoretisk del og en praktisk del med videodømming.

Program

Lørdag 11.april kl 10-16: Teori og videodømming

Søndag 12. april kl 10-16: Teori, videodømming og eksamen.