Snowboardkalender


Dommerkurs - 09. Nov kl 10:00

MELD DEG PÅ!

Snowboarddommer

Som snowboarddommer får du betalt for å dra til fjells i helgene og mene noe om hvem som har de beste triksene og den feteste stilen. Miljøet blant dommerne er legendarisk og de ønsker flere dommerspirer velkomne inn i gjengen. Kursholderne er erfarne dommere med mange års erfaring fra å dømme i Norgescupen og internasjonalt. I tillegg deltar flere av dommerne våre på internasjonale workshops og kurs, noe som gjør at norske dommere holder et meget høyt nivå.

Praktisk info

Kursets varighet: 12 timer
Opptakskrav: God til å gjenkjenne triks
Aldersgrense: 18 år
Sertifisering: Snowboarddommer
Pris: Gratis (for medlemmer i klubb) 

Påmelding: Elektronisk påmelding. Må registrere bruker i Min idrett hvis du ikke har. Ved problemer kan du sende mail til kurs@snowboardforbundet.no.

Praksis
Etter bestått kurs må man være med som assistentdommer på minst en konkurranse. Da reiser og bor man sammen med dommerne og får prøvedømme sammen med en erfaren dommer under en konkurranse. Dette er ulønnet praksis. Hvor mange ganger man er med som assisten vil variere utifra hvor god man er til å bedømme triks etc. Når man er trygg i dommerrollen, vil man kunne begynne å jobbe som dommer på konkurranser.

Vis mer

Om dommerkurset

På dommerkurset lærer man å dømme i grenene Halfpipe, Slopestyle, Quarterpipe og Big jump. I disse grenene gir dommere poeng for triks etter vanskelighetsgrad, høyde, stil og variasjon. På kurset lærer du alt fra å skrive ned og bedømme 6 triks i et piperun på ett minutt, til å lage taco på dommerhytta. I tillegg brukes videodømming aktivt i kurset. Eksamen består av en teoretisk del og en praktisk del med videodømming.

Program

Lørdag 9. november kl 10-16: Teori og videodømming

Søndag 10. november kl 12-18: Teori, videodømming og eksamen.

Sted: Snowboardforbundets lokaler, Bentsebrugata 13F, Torshov/Oslo