Snowboardkalender


NM i halfpipe 2019 - 16. Mar kl 09:00

MELD DEG PÅ!

PÅMELDING

Hvem kan delta?

1) NM i Halfpipe er åpen for alle så lenge du er yngre junior eller eldre. 
2) For å få delta må du melde deg på og betale online, og du må du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her
3) Hvis du er kvalifisert, og medlemsavgift + forsikring er betalt, kan du melde deg på NM. 

Det blir egen superboys/superladies klasse for de over 30 dersom det er 3 eller fler deltagere i klassen. Disse vil få resultater og kan være med i konkurransen om overall, men de vil ikke være med i rankingresultatene som blir sendt til WSPL. 

TRYKK HER FOR REGISTRERING

 Påmeldingen skal inneholde: Navn, fødselsdato, klubb, mobil, mobil foresatt (om du er under 18), stand (regular eller goofy). 

  • Påmelding enkeltpersoner: Påmeldingsavgift betales ved påmelding

  • Påmelding samlet fra klubber: Nytt av året: Det vi ikke lenger være mulig å melde på kjørere via excelark, alt må meldes inn via link. Påse at all informasjon om kjøreren er riktig og i tråd med WSPL ranking informasjon før du melder på.

  • Wildcard, Homecard og landslag/world cup kjørere kan melde seg på rennet frem til registreringsslutt.

  • Påmeldingsavgift: 200 kr som betales ved påmelding. Dersom du skal hente BIBS samlet - gi beskjed i forkant. 

  • Påmeldingsfrist: 14.03 TORSDAG KL 18:00 ---> HER

 

Enkeltpersoner

Påmelding Half Pipe 17. mars 2019

1) NM i Halfpipe er åpen for alle så lenge du er yngre junior eller eldre. 
2) For å få delta må du melde deg på og betale online, og du må du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her
3) Hvis du er kvalifisert, og medlemsavgift + forsikring er betalt, kan du melde deg på NM. 

Det blir egen superboys/superladies klasse for de over 30 dersom det er 3 eller fler deltagere i klassen. Disse vil få resultater og kan være med i konkurransen om overall, men de vil ikke være med i rankingresultatene som blir sendt til WSPL. 

OBS: Påmelding, og betaling for evt forsikring eller medlemskap gjøres på samme nettside, deltager.no. Mangler du brukernavn eller passord kan du kontakte Bijora Sardarian: bijora@snowboardforbundet.no

Klubber

For å gjøre jobben raskest mulig for registrering og få riktige rankingpoeng er det SVÆRT viktig at kjørerne blir meldt på med navn som samsvarer med registrert TTR navn. Pass på mellomnavn, stor bokstav i fornavn/etternavn og riktig staving.

KONTAKT INFO

Arrangementansvarlig 

Kristian Lekang

Mail: kristian@snowboardforbundet.no

tlf: 93636209

 

TD

Morten Sommer

Mail: morks@gmail.com

Mob: 917 39 574

ANNEN PRAKTISK INFO

Rennkort

Priser kommer

BIBS

Bibs (startnummeret) må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Bibs er personlig og kan ikke overdras. Om Bibs forsvinner vil det faktureres løperen 500,- Å levere inn Bibs 'en er altså kjørernes eget ansvar. I verste tilfelle kan løperen utestenges fra NC til regning er betalt.

NB! Godkjent hjelm er påbudt i konkurransen!

Overnatting

Den enkelte må selv ordne med overnatting.

Protester

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 500,- og skal leveres til TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold tilbakebetales avgiften på 500,-.

Registrering og kjørermøte

Hvor: Kommer

Her må alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn og tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

ANTIDOPING ARBEID

Norges Snowboardforbundet jobber aktivt med antidopingarbeid.

Er du utøver? Opplæring og informasjon er en viktig grunnpilar i antidopingarbeidet. E-læringsprogrammet Ren Utøver er laget av Antidoping Norge for idrettsutøvere, trenere, ledere og deres støtteapparat. Ren Utøver er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet. Det tar om lag 30 minutter å gjennomføre alle modulene. Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Klikk deg inn på renutover.no og sett i gang!

LES MER OM REN UTØVER

 

På Antidoping Norge sine hjemmesider kan du lese mer om medisinsk fritak og legemiddelsøk, denne informasjonen finner du her:

LES MER OM MEDISINSK FRITAK OG LEGEMIDDELSØK

 

Rent særforbund er en sertifiseringsordning som setter krav til særforbundenes handlingsplaner og innsats i antidopingarbeidet.

LES MER OM RENT SÆRFORBUND

 

Vil du at klubben din skal bli Rent idrettslag?  

LES MER OM RENT IDRETTSLAG

PROGRAM

Lørdag 16. mars Half Pipe NM Oslo Vinterpark

Pipen er åpen hele åpningstiden til OVP denne uken. 

Del 1 (kun junior og yngre junior)

09.00-09.40     Registrering junior og yngre junior               Utøvertelt i bunn av pipen i Tryvann

10.00-10.10     Kjørermøte                                                Bunn av pipen i Tryvann

10.10-10.50    Trening            

11.00-12.30     Kvalik

12-30-13.00     Dommerpause/shape

13.00-13.15     Trening finaler

13.15-14.00     Finaler

14.30               Premieutdeling

Del 2 (kun senior/open)

12.30-13.30     Registrering senior/open                                  Bunn av pipen

14.00-14.10     Kjørermøte senior                                            Bunn av pipen

14.10-15.00     Trening senior

15.00-16.15     Kvalik senior

16.25-16.40     Trening finale

16:40               Finale senior

17.15               Premieutdeling

Format YR/JR

Kvalifisering, 2 run, beste teller.

Finale, 2 run, beste teller

Format Senior

Kvalifisering, 2 run - beste teller

Finale, jam format

 

Antall til finale i de klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca 1/3 i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

Det gies forbehold om endringer i programmet som kan oppstå under dagen. 

ALDERSKLASSER

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2019.

Yngre junior 13 til 15 år (f. 2006-2004)

Junior 16-18 år (f. 2003-2001)

  • Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

Senior/Open 18 år og eldre (f. 2001 eller tidligere)Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

  • Nedre aldersgrense for Open-klasse er 16 år (født senest i 2001) men, det forutsetter kvalifisering. De 10 beste juniorguttene og 5 beste juniorjentene på resultatlisten har mulighet til å kvalifisere til senior/open. 
Superboys/Superladies 30 år og eldre (f. 1989 eller tidligere) 
  • Det er også en forutsetning at man har deltatt i NM tidligere. For å konkurrere om kongepokal må man kjøre Senior.  Superboys/ superladies vil bli silt riktig på rankingen for å ikke forbigå de andre kjørerne. 

Premiering
Det deles ut pengepremier i seniorklassene, totalt 80 000 kr fordelt likt på de fire NM-grenene. I de øvrige grenene deles det ut produkter fra våre smarbeidspartnere; Dakine, Oakley, Sweet Protection, Burton og Nixon. 


Under NM 2019 skal det også deles ut en Kongepokal. Hvordan pokalen skal deles ut avgjøres av Snowboardforbundets styre. Det deles også ut vandrepokal i Overall til begge kjønn. 

Bibs
Startnummere som brukes under pipe NM leveres tilbake etter konkurransen. 
Når kjørerne får startnummere når de registrerer seg i Hovden beholdes de resten av uken, og leveres tilbake når kjøreren er ferdig. Bibs må være på hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Protester

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 500,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Kjørermøte
Her må alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Doping
Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vær forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese på: www.dopinglisten.no