NC Big Air, Narvik - 1 Star - 20. Apr kl 17:51

Påmelding:

Påmelding: pamelding@snowboardforbundet.no

Torsdag 18.04.2013

50 kr som betales på registrering.

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2013.

• KIDS-klasse 7-12 år (f. 2001-2006)

◦       KIDS-klassen blir ikke rangert, og det er premier til alle

• Yngre junior 13 til 15 år (f. 1998-2000)

◦       Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:

▪       Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong)

▪       Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junio

• Junior 16-18 år (f. 1995-1997) 16 – 18 år

◦       Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

• Senior/Open 19 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)

◦       Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 16 år (dvs. du må minst være født i 1997). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Rennkort
150 kr alle klasser + key card

Det deles ut pengepremier i seniorklassene, alle kids får premie.

Startnummeret m beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet p renn kontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal  leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn - tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vr forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese p: www.dopinglisten.no

Lørdag 20. april

09.30.-10.00   Registrering – Lavvoen i Narvikfjellet

10.00            Kjørermøte – Lavvoen  i Narvikfjellet

10.15-11.45   Trening

11.50-13.30   Konkurranse

14.00             Premieutdeling – Ved konkurransearenaen for de under 18. For de over 18 blir det på Afterboard  i Lavvoen i bunn av bakken.

4 run, beste teller, ingen finale

Antall til finale i de andre klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca en tredjedel i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

PS! Vi forbeholder retten til endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli så vellykket som mulig. Vi må kunne ta vær forbehold og mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Henrik Thorsen
Arrangementsansvarlig