NC Slopestyle Junior - 3 STAR - 04. Jan kl 09:00

NB! Denne konkurransedagen er kun for junior/yngre junior. Seniorklassen kjører søndag 05.01.
Kjørere som kan delta å både Junior og Open kan stille begge dager.

Påmelding for enkeltpersoner:

Påmelding for enkeltpersoner GJØRES HER
Viktig: For å melde deg på du registrere deg og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb. Du betaler medlemsavgiften online her. Når det er gjort, og du har forsikring, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn, men mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding samlet fra klubber:

Onsdag 01.01.2013.

150 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

NB! Denne konkurransen er kun for Yngre Junior og Junior-klassene. Open/Senior kjører søndag 05.01.
Kjørere som kan delta å både Junior og Open kan stille begge dager.

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2014.

Yngre junior 13 til 15 år (f. 1999-2001). Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:

• Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong). Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junior

Junior 16-18 år (f. 1996-1998)

• Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

Yoga med Eureka

Det blir yoga med Eureka Kiropraktikk fredag og lørdag kveld på Camp Vierli! Gratis og åpent for alle.

Rennkort

1 dagers - 260 for voksen og 205 for ungdom
2 dagers - 480 for voksen og 375 for ungdom
3 dagers - 670 for voksen kr 505 for ungdom

Overnatting

Tilbud på Camp Vierli: 400 kroner pr døgn inkludert frokost, niste og middag. Sengetøy kommer som valgfritt tillegg.
Bestilles på tlf 35072300 eller post@vierli.no

Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF-personell. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold får man denne summen tilbake.

Her bør alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan taes opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Foreløpig tidsskjema. Kan endres etter påmelding

VIKTIG. Registrering skjer fredag kveld for junior og YJ for å spare tid på konkurransedagene.

Fredag 3.1.

19:30 - 21:30. Registrering - Camp vierli.
20:00 - 21:00. Yoga med Eureka - Camp Vierli. Gratis og åpent for alle.

Vi håper å kunne holde parken er åpen for kjøring på fredagen.

Lørdag 4.1.  Slopestyle junior og yngre junior, arenaen er stengt for senior.
Husk at registrering er fredag kveld, 19:30 på Camp Vierli

08:00 - 08:15. Registrering for de som ankommer lørdag - kafeteriaen på Vierli skisenter
08:30 - 08:45. Løpermøte pulje 1 (jenter junior, jenter yngre junior og gutter yngre junior) - bunn av bakken
09:00 - 10:00. Trening pulje 1 (jenter junior, jenter yngre junior og gutter yngre junior)
10:10 - 11:30. Kvalifisering pulje 1

11:40 - 11:50. Løpermøte pulje 2 (Junior gutter) - bunn av bakken
11:50 - 12:45. Trening pulje 2 (Junior gutter)
12:50 - 14:00. Kvalifisering pulje 2
14:30 - 14:50. Trening finale.
15:00 - 16:30. Finaler (30 deltakere)

18:00 - 19:00. Premieutdeling og felles middag - CAMP VIERLI.

Ønsker du/dere å være med på felles middag? Send en mail til post@vierli.no med hvor mange dere er!

19:00 - 20:00. Registrering for senior - Camp Vierli

20:00 - 21:00. Gratis yoga-session med Eureka - Camp Vierli

Kvalifisering: 2 run. Finale: 3 run.
Antall til finale i de andre klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca 1/3 i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

Kontaktinfo:

Henrik Thorsen
Arrangementsansvarlig
Mail: henrik@snowboardforbundet.no

Atle Kleivdal
Rennleder
Geilo IL
akleivd@online.no
Mobil; 909 45 640

Organisasjonskomiteen:

Arrangemenstansvarlig: Henrik Thorsen, NSBF
Teknisk delegert: Tina Strøm
Rennleder: Atle Kleivdal
Påmelding, data og resultat: Mari Skybak
Førstehjelp: Skipatrulja, Røde kors

Arrangør: Geilo IL, Vierli Skisenter og Snowboardforbundet.