NC Slopestyle Junior, Ringkollen - 3 star - 24. Feb kl 23:00

Påmelding:

Påmelding enkeltpersoner: GJØRES HER
Viktig: For å få delta må du melde deg på og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her. Når medlemsavgift og forsikring er betalt, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn med ditt medlemsnr og passord. Mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding klubber:

Onsdag 20.02.2013

150 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

NB: Denne dagen er kun for yngre junior og junior. Seniorene kjører på lørdagen. Hvis du er junior og er gammel nok til å stille i senior også, er det fullt mulig å være med begge dager. Det er ikke KIDS-klasse i denne konkurransen.

• Yngre junior 13 til 15 år (f. 1998-2000)

◦       Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:

▪       Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong)

▪       Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junio

• Junior 16-18 år (f. 1995-1997) 16 – 18 år

◦       Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

Annen Praktisk Info

Rennkort
200 kr alle klasser

Det deles ut 20.000 i pengepremier i seniorklassene.

Startnummeret m beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet p renn kontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift p kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn - tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vr forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese p: www.dopinglisten.no

Søndag 24 Februar

08.50-09.50   Registrering – Bunn av parken, Følg skilting.

10.00-10.10   Kjørermøte – Bunn av parken

10.10-10.20  Besiktigelse av park elementer

10.20-11.10   Trening

11.10-11.15    Shape

11.15-12.45   Kvalifisering 2 run beste teller.

12.45-13.30   Pause (Shape pluss dommer pause)

13.30-13.50   Trening Finale

13.50-14.50   Finale

15.30             Premieutdeling – Bunn av parken.

Kvalifisering, 2 run, beste teller.
Finale, 3 run, 2 beste teller

Antall til finale i de andre klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca 1/3 i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.
PS! Vi forbeholder retten til endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli så vellykket som mulig. Vi må kunne ta værforbehold og ha åpen mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Arrangørinfo

Kontaktinfo NSBF

Henrik Thorsen
Arrangementsansvarlig