NC Slopestyle Senior - 3 STAR - 05. Jan kl 09:00

NB! Denne konkurransedagen er kun for senior. Junior/yngre junior kjører lørdag 04.01.
Kjørere som kan delta å både Junior og Senior kan stille begge dager.

Påmelding for enkeltpersoner:

Påmelding for enkeltpersoner GJØRES HER
Viktig: For å melde deg på du registrere deg og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb. Du betaler medlemsavgiften online her. Når det er gjort, og du har forsikring, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn, men mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding samlet fra klubber:

Onsdag 01.01.2014.

150 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

NB! Denne konkurransen er kun for Open/Senior-klassen. YJ og Junior kjører lørdag 04.01.
Kjørere som kan delta å både Junior og Senior kan stille begge dager.

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2014.

Senior/Open 18 år og eldre (f. 1995 eller tidligere)Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

• Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 1998). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Yoga med Eureka

Det blir yoga med Eureka Kiropraktikk fredag og lørdag kveld på Camp Vierli! Gratis og åpent for alle.

Rennkort

1 dagers - 260 for voksen og 205 for ungdom
2 dagers - 480 for voksen og 375 for ungdom
3 dagers - 670 for voksen kr 505 for ungdom

Overnatting

Tilbud på Camp Vierli: 400 kroner pr døgn inkludert frokost, niste og middag. Sengetøy kommer som valgfritt tillegg.
Bestilles på tlf 35072300 eller post@vierli.no

Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF-personell. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold får man denne summen tilbake.

Her bør alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan taes opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

VIKTIG. Registrering skjer lørdag kveld for senior, for å spare tid på konkurransedagene.

Lørdag 4.1. Husk at registrering for senior skjer lørdag.
Arenaen er ikke oppe for andre enn yngre junior og junior på lørdag

18:00 - 19:00. Premieutdeling juniorklasser og felles middag - Camp Vierli
Ønsker du/dere å være med på felles middag? Send en mail til post@vierli.no med hvor mange dere er!

19:00 - 20:00. Registrering Senior - Camp Vierli
20:00 - 21:00. Gratis yoga-session med Eureka - Camp Vierli

Søndag 5.1. Senior Slopestyle. Arenaen er steng for yngre junior og junior.

08:30 - 08:40. Registrering for de som ankommer søndag - kafeteriaen på Vierli
08:45 - 08:55. Kjørermøte - bunn av bakken
09:00 - 10:15. Trening
10:25 - 11:45. Kvalifisering, 2 run

11:45 - 12:30. Pause/shape

12:30 - 12:55. Trening finale
13:00 - 14:00. Finaler, 3 run

14:30. Premieutdeling - bunn av bakken

Kvalifisering: 2 run. Finale: 3 run.
Antall til finale i de andre klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca 1/3 i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

Kontaktinfo:

Henrik Thorsen
Arrangementsansvarlig
Mail: henrik@snowboardforbundet.no

Atle Kleivdal
Rennleder
Geilo IL
akleivd@online.no
Mobil; 909 45 640

Organisasjonskomiteen:

Arrangemenstansvarlig: Henrik Thorsen, NSBF
Teknisk delegert: Tina Strøm
Rennleder: Atle Kleivdal
Påmelding, data og resultat: Mari Skybak
Førstehjelp: Skipatrulja, Røde kors

Arrangør: Geilo IL, Vierli Skisenter og Snowboardforbundet.