NC Slopestyle Senior/Open, Kongsberg - 2 star - 19. Jan kl 09:00

Påmelding:

Påmelding enkeltpersoner: GJØRES HER
Viktig: For å få delta må du melde deg på og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her. Når medlemsavgift og forsikring er betalt, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn med ditt medlemsnr og passord. Mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding klubber:

Onsdag 16.01.2013

200 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

NB!! Denne dagen er kun for Senior/Open. Søndagen er for Kids, Junior og Yngre Junior.

• Senior/Open 19 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)

◦       Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 16 år (dvs. du må minst være født i 1997). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Rennkort (med BIBS)

Barn 7-15 år

Voksne 16-

1 Dagskort  -ni til ni!

2 Dagerskort

3 Dagerskort

NB: Husk keycard kommer i tillegg! Koster kr. 50,-.

Rennkort gir 15% rabatt på ordinær pris første dag. Deretter kr 100,- ekstra pr dag. For eventuelle familierabatter mm sjekk www.kongsberg-skisenter.no

Det deles ut 10.000 i pengepremier i seniorklassene.

Registrering og kjørermøte:

Registrering i skikjelleren i 1. etasje på skikroa Kongsberg skisenter (inngang på baksiden). Kjørermøtet holdes på samme sted. Alle er selv ansvarlige for å få med seg oppdateringer. Her kan også spørsmål få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her.

Bibs

Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Bibs er personlig og kan ikke overdras. Om bibs forsvinner vil det faktureres løperen 500,- Å levere inn bibsen er altså kjørernes eget ansvar. I verste tilfelle kan løperen utestenges fra NC til regning er betalt.

NB! Godkjent hjelm påbudt.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vr forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese p: www.dopinglisten.no

Overnatting:

○      Enkeltrom:                                        Kr. 790,- pr. døgn

○      Pr. person i dobbeltrom:                Kr. 475,- pr. døgn

○      Pr. person i trippelrom:                  Kr. 400,- pr. døgn

○      Pr. person i firesengsrom:                        Kr. 325,- pr. døgn

○      3 – 4 pers. pr. rom kr. 350,-*

○      2 pers. pr. rom kr. 450,-*

○      1 pers. pr. rom kr. 650,-*

• Quality Grand Hotell Kongsberg, tlf 32772800

○      Enkeltrom:                                        kr. 780,-

○      Pr. Person i dobbeltrom                 kr. 490,-

*For vandrehjemmet må sengetrekk og laken medbringes, men kan inngå for kr 100,- ekstra pr natt. Ytterligere rabatter for medlemmer av vandrehjem.

Tidskjema

Lørdag 19. jan