NC Slopestyle, Varingskollen - 2 star - 26. Jan kl 09:00

Påmelding:

Påmelding enkeltpersoner: GJØRES HER
Viktig: For å få delta må du melde deg på og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her. Når medlemsavgift og forsikring er betalt, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn med ditt medlemsnr og passord. Mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding klubber:

Onsdag 30.01.2013

150 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2013.

• KIDS-klasse 10-12 år (f. 2001-2003)

◦       KIDS-klassen blir ikke rangert, og det er premier til alle

• Yngre junior 13 til 15 år (f. 1998-2000)

◦       Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:

▪       Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong)

▪       Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junio

• Junior 16-18 år (f. 1995-1997) 16 – 18 år

◦       Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

• Senior/Open 19 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)

◦       Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 16 år (dvs. du må minst være født i 1997). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Rennkort
190,- kr alle klasser

Det deles ut pengepremier i seniorklassene, alle kids får premie.

Startnummeret m beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet p renn kontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift p kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn - tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Tidskjema/Format

Lørdag 26 januar

08:00-09:00:Registrering – Snøtunet Cafe (alle klasser UNNTATT senior)

09:00-09:15 Kjørermøte yngre klasser på start

09:15-10:15 Trening yngre klasser

10:15-11:45 Kvalifisering yngre klasser

11:45-12:15 Dommerpause/shape

12:15-12:30 Trening finale yngre klasser

12:30-13:00 Finale yngre klasser

14:00 Premieutdeling yngre klasser - Snøtunet

Del 2 kun for open klassen:

11:30:13:00 Registrering - Open/shape

13:00-13:10 Kjørermøte på start

13:10-13:50 Trening alle senior

13:50-14:50 Kvalikk open

14:50-15:20 Dommerpause/shape

15:30-16:15 Trening finale open

16:15-17:00 Finale gutt/jente open

17:00-17:20 Dommerpause

17:30 Premieutdeling senior - Snøtunet

Kvalifisering, 2 run, beste teller.
Finale, 3 run, beste teller (Kids 2 run).
Alle kids går til finale.

Henrik Thorsen
Arrangementsansvarlig
Mail: henrik@snowboardforbundet.no

Christian Hoff