NM Halfpipe, Oslo Vinterpark - 3 Star - 17. Mar kl 17:57

Påmelding/wildcard

Påmelding til NM i Halfpipe

Påmelding enkeltpersoner: GJØRES HER
Viktig: For å få delta må du melde deg på og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb for året. Du betaler medlemsavgiften online her. Når medlemsavgift og forsikring er betalt, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn med ditt medlemsnr og passord. Mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding klubber:

Landslag/world cup kjørere kan melde seg på rennet frem til registreringsslutt.

Torsdag 14.03.2013

200 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

Påmeldingsregel:

De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen

Alle som har kjørt Norgescup sesongen 2012/2013, er medlem av klubb og har MAD-Card.

Wildcard
Har du lyst til å kjøre NM, men har ikke kjørt Norgescup denne sesongen av ulike grunner (som skade, utenlandsopphold, militærtjeneste eller lignende), kan du søke om WildCard.
Søknad om WildCard sendes til henrik@snowboardforbundet.no sammen med påmelding og må inneholde:

1) Fullt navn, fødselsdato, klubb, mobil, mobil foresatt (om du er under 18), stance (regulær eller goofy) og sponsor(er).
2) begrunnelse for ikke å ha deltatt i NorgesCupen denne sesongen
3) eventuelle resultater fra konkurranser i utlandet, filmdeltakelse og lignende.

Alder regnes som antallet år kjøreren fyller i løpet av 2013. NB: Det er ikke KIDS-klasse i NM.

• Yngre junior 13 til 15 år (f. 1998-2000)
  • Junior 16-18 år (f. 1995-1997) 16 – 18 år

Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

• Senior/Open 19 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)

Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 16 år (dvs. du må minst være født i 1997). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Rennkort

Det deles ut pengepremier i seniorklassene, totalt 80 000 kr fordelt likt på de fire NM-grenene.
Under NM 2013 skal det også deles ut to Kongepokaler, en til gutt og en til jente. Hvordan pokalen skal deles ut avgjøres av Snowboardforbundets styre og annonseres i forkant av NM.

Bibs
Startnummeret som brukes under under NM i pipe i Tryvann leveres tilbake. Når kjørerne får startnummere på Stryn beholdes de resten av NM, og leveres tilbake når kjøreren er ferdig. Bibs må være på hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Protester

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD eller hoveddommer. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Registrering og kjørermøte Oslo Vinterpark:

Registrering i kafeteriaen i bunn av Wyllerløypa. Kjørermøtet holdes på toppen av pipen. Alle er selv ansvarlige for å få med seg oppdateringer. Her kan også spørsmål få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her.

Ranking
Alle grener er ranket med 3 stjerner på TTR-rankingen, som er det høyeste nasjonale nivået hos TTR. Alle kjørere blir ranket i Norgescup-rankingen. Seniorene blir i tillegg ranket i den internasjonale TTR-rankingen, mens juniorene i tillegg blir ranket i WSF Rookie ranking.

Doping

Vi forbeholder retten til endre alle programmer om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli så vellykket som mulig. Vi må kunne ta værforbehold og se an muligheten for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Søndag 17.03.2012 – Halfpipe, Wyller

Merk: Junior og yngre junior kjører ferdig hele sin konkurranse på morgenen. Senior/open kjører så sin konkurranse fra utpå formiddagen.

Del 1 (kun junior og yngre junior)

09.00-10.00     Registrering junior og yngre junior               Varmestua i Wyller
10.10-10.15     Kjørermøte                                                   Toppen av pipen
10.15-11.00    Trening
11.00-12.30     Kvalik
12-30-13.00     Dommerpause/shape
13.00-13.15     Trening finaler
13.15-14.00     Finaler
14.30               Premieutdeling

Del 2 (kun senior/open)

12.30-13.30     Registrering senior/open                                  Varmestua i Wyller
14.00-14.10     Kjørermøte senior                                            Toppen av pipen
14.10-15.00     Trening senior
15.00-16.30     Kvalik senior
16.30-16.50     Dommerpause/shape
16.50-17.00     Trening finale senior
17.00-17.30     Finaler senior
17.50               Premieutdeling

Kvalifisering, 2 run, beste teller.
Finale, 2 run, beste teller

Antall til finale i de andre klassene vil bli opplyst på kjørermøte, men ca 1/3 i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

Arrangørinfo

ARRANGØRINFO/KONTAKT

Arrangementsansvarlig NSBF              Henrik Thorsen, tlf 408 88 555
Presse                                               Trude Alnæs, tlf 958 22 877