NM SBX - 09. Apr kl 09:00

MELD DEG PÅ!

Påmelding

Påmelding for enkeltpersoner:

Påmelding for enkeltpersoner GJØRES HER
Viktig: For å melde deg på du registrere deg og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb.
Du betaler medlemsavgiften online her. Når det er gjort, og du har forsikring, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn, men mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding samlet fra klubber:
Sendes samlet i Excel til pamelding@snowboardforbundet.no. Vi ber om at klubbene bruker påmeldingsmal som kan lastes ned her.

Skal inneholde: Fornavn, Etternavn, fødselsår, stance, klubb, sponsorer, evt. klasseforskyvning, mobilnr, mobilnr til foresatt (om under 18 år), epost.
Wildcard, Homecard og landslag/world cup kjørere kan melde seg på rennet frem til registreringsslutt.

Påmeldingsfrist:

Onsdag 02.04.2014

Påmeldingsavgift:

150 kr som betales online, klubber betaler samlet på registrering.

Hvem kan delta?

Alle som medlem av klubb og har MAD-Card.

Vis mer

Aldersklasser

NB! NM har ikke KIDS-klasse

Yngre junior 13 til 15 år (f. 1999-2001). Eldste årskull i kidsklassen kan delta i yngre jr gitt følgende kriterier:

  • Kidskjøreren allerede har deltatt i minst to kidskonkurranser (i foregående eller samme sesong). Klubbledelse/klubbstyre avgjør i samråd med trener hvorvidt kidskjøreren er på et nivå som forsvarer deltakelse i yngre junior

Junior 16-18 år (f. 1996-1998)

  • Juniorklassen teller på den internasjonale Rookie-rankingen (WSF)

Senior/Open 18 år og eldre (f. 1995 eller tidligere)Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

  • Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 1998). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.
Vis mer

Annen praktisk info

ANNEN PRAKTISK INFO

Premiering
Det deles ut pengepremier i seniorklassene, totalt 80 000 kr fordelt likt på de fire NM-grenene.
Under NM 2013 skal det også deles ut to Kongepokaler, en til gutt og en til jente. Hvordan pokalen skal deles ut avgjøres av Snowboardforbundets styre og annonseres i forkant av NM.

Bibs

Startnummere som brukes under pipe NM leveres tilbake etter konkurransen.
Når kjørerne får startnummere når de registrerer seg på Trysil beholdes de resten uken, og leveres tilbake når kjøreren er ferdig. Bibs må være på hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Om Trysil

Trysil er Norges største skisted, med alt fra store barneområder og variert kjøring i lange brede bakker til et bra parktilbud. 

NM i snowboard arrangeres i det som Playboard og Snowboardforbundet i år tildelte prisen for «Årets park». Parkbygger Odd Roar Solerød og parksjef Øyvind Sjøli legger igjen litt av sjela i parken hver eneste dag hele sesongen. Parken består av grønne, blå, røde og svarte linjer. Den er flombelyst og har en bra miks av rails, bokser, hopp og andre features.

Trysil som vintersportssted kan kort beskrives som gjennomtenkt, familievennlig, moderne og med et enestående utvalg i bra overnatting. Alt er bygd opp rundt Trysilfjellet – med 31 heiser og 66 bakker i nær sagt alle himmelretninger. 

Overnatting

15% Rabatt på alle tilgjengelige leiligheter/hytter i Trysil og hotellrom på Radisson Blu Trysil. Overnattingen bookes via www.skistar.com med kampanjekode SNOWBOARD2014. Frist for booking er 04.04.2014, og så lenge det er ledig.

Transport

Fra Oslo/Gardermoen  kjører Trysilekspressen http://www.boreal.no/trysilekspressen-hedmark/category678.html.  Bussen stopper utenfor Trysil Turistsenter hvor Radisson Blu Resot Trysil ligger, samt Velkomstenteret hvor man henter nøkler til hytter og leiligheter.

Radisson Blu Resort Trysil

Radisson Blu Resort Trysil er stolte av å være arrangørhotell for NM 2014. Radisson Blu ligger på Trysilfjellet sør med brett in/brett ut til bakkene i Trysil, og med gangavstand til Parken. Bowling, Amerikansk Diner, surfebølge, Italiensk pizza, buffet og SPA er noen av stikkordene på hva hotellet kan by på.  Hotellet ble i 2013 kåret til Norges Beste Ski Resort.

Radisson Blu ønsker alle kjører velkommen til  å overnatte. Hotellet kan tilby to ulike romtyper.   Standard rom med en dobbeltseng, og en sovesofa hvor man kan bo 2 personer hvis ønskelig.  Videre har hotellet familierom, med et separat soverom og en stue med skapseng og sovesofa. På dette rommet kan man bo opptil 4 personer. Rom på Radisson Blu bookes via skistar.com, og eventuelle spørsmål ang romtyper henvendes til respesjon på +47 62 44 90 00

Hotellet kan tilby Sportsmiddag til NOK 225,-  per person fra onsdag 09.04, og setter pris på om det gis beskjed om dette ønskes innen 4.4.2014 på mail til mailto:sales.trysil@radissonblu.com.

Protester
Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Kjørermøte
Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Doping
Her som ellers i resten av norgescup og andre renn er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vær forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese på: www.dopinglisten.no

Vis mer

Forsikring

Madcard

Tidskjema og format

Tirsdag 08.04 og Onsdag 09.04.2014 – SBX alle klasser

Tidskvalik:
Halvparten kvalifiserer til heatkjøring etter 1. tidskvalik. De som ikke er kvalifisert etter 1. tidskvalik kjører 2. tidskvalik.

Tirsdag 8.4.2014

 

Sted

14.00- 14.30

KANSKJE Besiktigelse

 

14.30 - 16.00

KANSKJE Trening

 

17.00 – 18.00

Registrering

SAS Radisson

Onsdag 9.4

 

 

8.00 – 8.30

Registrering

SAS Radisson

9.00

Kjører møte

SAS Radisson

9.25

Besiktigelse

 

9.45-11.00

Trening

 

11.15 – 13.15

Tidskvalifisering

75 Stk = ca 1 time

1. tidskvalik:

60 stk

45 minutt

 

90 stk

70 minutter

2. tidskvalik:

60 stk

30 minutt

 

54 stk

40 minutter

13.45-15.30

Heat-kjøring

 3 min pr heat.

Y jr jenter

Maks 4 heat, 8 videre

12

Y jr gutter

Maks 8, 16 videre

24

Jr jenter

Maks 4, 8 videre

12

Jr gutter

Maks 8, 16 videre

24

Senior damer

Maks 4, 8 videre

12

Senior herrer

Maks 8, 16 videre

24


Vis mer

Kontaktinfo

Arrangementsansvarlig NSBF              Henrik Thorsen, tlf 408 88 555
Presse                                               Trude Alnæs, tlf 958 22 877
Frivllige                                             Bijora Sardarian, tlf 924 03 494

TD                                                    Marius Engh
Påmelding og resultat                         Helle Aakesen og Martine Berdal       
Hoveddommer                                   Karl Henrik Lønningdal

Vis mer