Norgescup Big Air SENIOR - 3 Star - 13. Mar kl 14:00

Påmelding for enkeltpersoner:

Påmelding for enkeltpersoner GJØRES HER
Viktig: For å melde deg på du registrere deg og betale online, og du MÅ du ha betalt din medlemsavgift til klubb.
Du betaler medlemsavgiften online her. Når det er gjort, og du har forsikring, kan du melde deg på alle Norgescuper. For å betale og melde deg på må du logge inn, men mangler du medlemsnr eller passord kan du kontakte Henrik Thorsen på henrik@snowboardforbundet.no

Påmelding samlet fra klubber:

MANDAG 10.03.2014

100 kr for  som betales online, klubber betaler samlet på registrering. Kids kjører gratis

NB: Denne konkurransen er kun for Senior/Open, men da inkludert de kjørerne i juniorklassen som er gamle nok til å stille i Senior.

Senior/Open 18 år og eldre (f. 1995 eller tidligere). Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

• Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 1998). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Konkurransen foregår i parken i Wyllerløypa

Registrering
Registreringen skjer i TAC-teltet borte ved superpipen, i bunn av Wyller.

Det deles ut pengepremier i seniorklassene, alle kids får premie.

Startnummeret m beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet p renn kontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift p kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn - tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Til info: det er både ski og snowboard i denne konkurransen, men kun finalen er felles.
Konkurransen foregår i parken i Wyllerløypa.

o   13:00 -14:00         Registrering ski
o   14:00 - 15:00        Warmup ski
o   15:00 - 16:00        Kvalik ski

o   15:00 - 16:00        Registrering brett
o   16:30 - 17:30        Warmup brett
o   17:30 - 18:30        Kvalik brett
o   18:30 - 19:00        Shape/dommerpause
o   19:00 - 20:00        Finale (felles ski og brett)

Kvalifisering, 2 run, beste teller.
Finale, 2 run, beste teller.

Antall til finale vil bli opplyst på kjørermøte, men ca en tredjedel i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere.

PS! Vi forbeholder retten til endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli s vellykket som mulig. Vi må kunne ta vær forbehold og mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Mette Kvaale
Arrangementsansvarlig