Norgescup med X Games Kvalik Trysil BA og SS fredag - lørdag - 20. Jan kl 13:00

PÅMELDING

Påmelding:

Skal inneholde: Navn, fødselsdato, klubb, mobil, mobil foresatt (om du er under 18), stand (regular eller goofy), instakonta, snapkonto og favorittlåt

Påmelding enkeltpersoner: GJØRES HER

Påmelding samlet fra klubber:

Sendes samlet i Excel til pamelding@snowboardforbundet.no. Vi ber om at klubbene bruker påmeldingsmal som kan lastes ned her.

Skal inneholde: Fornavn, Etternavn, fødselsår, stance, klubb, sponsorer,  mobilnr, mobilnr til foresatt (om under 18 år), epost.

Påmeldingsavgift

Deltagelse i Big Air koster 200,- , deltagelse i slopestyle koster 200,- som betales ved påmelding på deltager.no,  kontant eller med bankkort ved registrering.

MERK: DET ER IKKE MULIG Å MELDE SEG PÅ ETTER PÅMELDIGSFRISTEN

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist er tirsdag  17. Januar 2017, kl. 21:00

Påmeldingsregel

De som melder seg på, men som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen!

Type konkurranse

Dette er en NorgesCup konkurranse som gir poeng på rankinglisten. Her gjelder det også å delta med tanke på NM. Det er ingen krav til FIS-lisens for dette rennet.

Registrering

Det er registrering fredag fra 11-12 i konkurransearenaen.

ALDERSKLASSE

Aldersklasser:

Denne Norgescupen har bare en aldersklasse, og det er SENIOR OPEN HERRER. Dvs at alle som er gammel nok til å kjøre Junior kan være med. (1999-2000-2001) Kids og  Yngre Junior har ikke mulighet til å delta.

Premiering:

1. plass Big Air vil få plass i X Games Norway Big Air som premie!!

1. plass Slopestyle vil få plass i X Games Norway Slopestyle som premie!!

I tillegg deles det ut 20 000,- i premiepenger totalt + ekstrapremier til de som er på pallen

FORSIKRING

• Alle kjørere som har fylt 13 år må ha MADcard-forsikring. Forsikring er kun gyldig sammen med klubbmedlemskap. Kvittering forevises vedregistrering dagen på renndagen.
  • MAD-card, og klubbmedlemskap kan også ordnes på stedet.
  • NB! Godkjent hjelm påbudt!

TIDSSKJEMA OG FORMAT

Fredag 20. Big Air :

11.00 - 12.00 Registrering i konkurransearenaen

14.50  Kjørermøte På start

15.00 - 16.00 Trening

16.15 - 17.15 Kvalik 2 run, 1 tellende

17.45 - 18.00 Warm up Finale

18.00 - 19.00 Finale 5 run, 2 ulike tellende

19.30            Premieutdeling i målområdet

Lørdag 21. Slopestyle:

09.30 - 10.00 Registrering i konkurransearenaen

10:20             Kjørermøte På start

10.30 - 11.30 Trening

11.45 - 13.00  Kvalik  2 run, 1 tellende

13.30 - 13.45 Warm up Finale

14.00 - 14.45 Finale 3 run, 1 tellende

15.15             Premieutdeling i målområdet

Parken er åpen for kjøring fra mandag - torsdag

PS! Vi forbeholder retten til å endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli så vellykket som mulig. Vi må kunne ta værforbehold og mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst på Snowboardforbundets facebookside og på kjørermøtet.

KONTAKTINFO

Mette Kvåle

Arrangement ansvarlig

Mail: mette@snowboardforbundet.no

ANNEN PRAKTISK INFO

Bibs

Bibs (startnummeret) må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Bibs er personlig og kan ikke overdras. Om Bibs forsvinner vil det faktureres løperen 500,- Å levere inn Bibs 'en er altså kjørernes eget ansvar. I verste tilfelle kan løperen utestenges fra NC til regning er betalt.

NB! Godkjent hjelm er påbudt i konkurransen!

Overnatting

Den enkelte må selv ordne med overnatting. Vi skal bo på Park Inn Fageråsen, her vil det være felles middag lørdag.

Doping

Her som ellers i resten av NorgesCup og andre konkurranser er det stor mulighet for at det blir dopingkontroll. Vær forsiktig med hva du tar av medisiner. Dopinglisten er lang og den kan du lese på: www.dopinglisten.no

Protester

Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 500,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Rennkort/dagskort (med BIBS)

Rabattert rennkort mandag-søn. Dette er bare gyldig etter påmelding, og liste for påmeldig vil ligge i heisbua som underlag for rabatt på heiskrt. Rabatt: 40%.

For øvrige gjelder prisene til Skistar Trysil

NB: Husk å ta med KeyCard, ellers må dette kjøpes i tillegg for kr. 50,-.

Registrering og kjørermøte

Registrering/henting av BIBS i konkurransearenaen ved Night´n.  Kjørermøte holdes på topp ved start. Her må alle være for å få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renn og tekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.