Følg Norgescupen

Sponsor NC

Robins Hood Hovden Open, Hovden- 3Star TTR - 10. Mar kl 09:00

OBS! Denne konkurransen er kun for Open/Seniorklassene, herre og dame

Påmelding klubber: Send samlet påmelding i excel til pamelding@snowboardforbundet.no
Påmelding enkeltpersoner: Påmelding enkeltpersoner: mail til pamelding@snowboardforbundet.no

SKAL inneholde: Fullt navn, fødselsdato, klubb, mobil, mobil foresatt (om du er under 18), stance (regulær eller goofy) og sponsor(er)

Påmeldingsfrist
Onsdag 07. mars  kl. 21.00.

Type konkurranse:
Dette er Norgescuprenn som gir poeng til rankinglisten. Her gjelder det også å delta med tanke på NM.

Påmeldingsregel:
De som melder seg på som ikke møter opp kan få slettet beste resultat oppnådd i NC siste 52 ukene fra NC rankingen

• Senior/Open 18 år og eldre (f. 1994 eller tidligere)
    • Senior/Openklassen er ranket i den internasjonale TTR-rankingen (WSF/TTR)

Nedre aldersgrense for Open-klassen er 15 år (dvs. du må minst være født i 1996). Det betyr at du som er junior, men ekstra ivrig og vil konkurrere med de eldre kjørerne, kan gjøre det! Husk å merke påmeldingen hvis du er junior som ønsker å delta i Open-klassen.

Det deles ut pengepremier i seniorklassene, totalt 100 000 kr

Overnatting
Info på hovden.com

Railjam
Det arrangeres også en railjam på fredag kveld

Mer info om det som skjer resten av helgen:
hovdenopen.com

Bibs
Startnummeret må beholdes på under hele treningen samt under hele konkurransen. De skal innleveres etter rennet på rennkontoret eller til offisielt NSBF personale. Du som utøver er ansvarlig for levering av bibs og blir fakturert for kr 500 for tap/ikke levert bibs.

Protester
Eventuelle protester underveis i konkurransen skal være skriftlig. Dette har en avgift på kr 100,- og skal leveres TD. Denne blir så behandlet i rennets jury. Ved medhold fås denne summen tilbake.

Kjørermøte
Her bør alle være for å  få med seg eventuelle oppdateringer, samt at de som har spørsmål kan få svar. Eventuelle innsigelser på renntekniske saker kan tas opp her istedenfor etter rennet slik at utbedring kan bli gjort.

Doping

Alle kjørere som har fylt 13 år må ha MADcard-forsikring. Forsikring er kun gyldig sammen med klubbmedlemskap. Kvittering forevises ved
registrering dagen på renndagen.

Info/kjøp MADcard
Meld deg inn i klubb

MAD-card, og klubbmedlemskap kan også ordnes på stedet.

NB! Godkjent hjelm påbudt!

Tidsskjema og format

08.50-09.50   Registrering – Bunn av parken, Følg skilting.

10.00-10.10   Kjørermøte – Bunn av parken

10.10-10.20   Besiktigelse

10.20-11.10   Trening

11.10-11.15   Shape

11.15-12.45   Kvalifisering (2 run beste teller)

12.45-13.30   Pause (Shape pluss dommer pause)

13.30-13.50   Trening Finale

13.50-14.50   Finale (3 run 2 beste teller)

15.30            Premieutdeling – Bunn av parken.

Kvalifisering: 2 run, beste teller.
Finale: 3 run, beste teller

Antall til finale vil bli opplyst på kjørermøte, men ca en tredjedel i hver klasse vil gå til finalen. Det vil være minimum 4 til finale der det er få deltakere. PS! Vi forbeholder retten til endre programmet om nødvendig, slik at gjennomføringen kan bli s vellykket som mulig. Vi må kunne ta vær forbehold og mulighet for at programmet kan justeres underveis. Eventuelle endringer vil bli opplyst under kjørermøtet.

Arrangørinfo

Ferdinand Fredriksen