NyheterSe årets part!

Se årets part!

Årets part 2015: Eirik Nesse

Skrevet av Peter Gløersen, 22. Jan, 2016

Vi sparte en liten godbit fra Snowboardawards. Se overrekkelsen av prisen, intervju med prisvinneren og selveste parten her. 

Snowboardawards 2015 ble en kjempesuksess. Men en av de viktigste prisene ble ikke delt ut, nemlig årets part. Rett og slett fordi prisutdelingen ble holdt før alle de norske partsa var gitt ut. Juryen, bestående av meget kompetente snowboardnerder, bestemte seg dermed for å utsette utgivelsen, for at prisen skulle deles ut på rettmessig grunnlag. Da alle partene var gitt ut hadde juryen bestemt seg - Eirik Nesse var vinneren.

 

Se Len Roald Jørgensen, Trym Nordgaard og Fredrik Perry overraske prisvinneren i filmen under:

 

 

Hei Eirik, hva gjør du nå?
Nå ser jeg og Kas (Lemmens) og Bob (van Unnik) fra Nederland på Ducksjen

 

Digger de det?
Ja, har sett det før. De så det med en gang det kom ut. De er fans. 

 

Hva tenker du om å vinne årets part?
Det var veldig artig. Artig å få en premie å ha i skapet. Det er stas. Det er ganske sprøtt og uvant for meg å vinne noe sånn. 

 

Er det et triks du er spesielt fornøyd med?
Den smithen på slutten liker jeg veldig godt. Jeg hadde planlagt å gjøre det lenge, det er mange som synes det er en døll ender, men jeg digger den. Viktig med humor i triksingen! Det er jo egentlig ikke noe triks. Jeg kjører jo snowboard, ikke skateboard, så det er egentlig helt meningsløst. Bare en dårlig lipslide… men det er vanskelig likevel. Og morsomt.

 

«Off the cuff» var en av få filmer som hadde norgespremiere i år. Hvordan var premieren?
Det var ikke så sjukt mange som kom, men de som kom var jo sykt fine folk. Det er kjipt det ikke er så mange premierer lenger, men RK1-festen var helt sjuk. Der var det mange. Det er ikke noe man kan tvinge folk til å være med på, så de som digger det får bare komme på de premierene som er. 

 

Du hadde sisteparten i filmen. Når fant du ut av det?
På premieren. Jeg hadde ikke sett filmen før det. Jeg hadde hørt noe hinting på Facebook fra en fyr, men jeg skjønte liksom ikke helt hva han snakka om. Det var stas og sjukt gøy. Man håper jo alltid på det – å ha første- eller sistepart. 

 

Hvordan er det å filme med disse nederlenderne? Og hvordan er Nederland blitt et snowboardland?
Jeg aner ikke, egentlig. De har tatt initativ til å lage en film da. Filmeren Tim (Schiphorst) har ordna det meste. Det er en del gode derifra, sikkert fordi de har innehaller. Men de er jo flinke i streeten også da, som er litt rart. Jeg visste at Øyvind Fykse og Jessi Blackwell hadde vært der, og det så gøy ut, så jeg bare dro ned dit alene for fem-seks år siden. Da ble jeg kjent med dem og så har det bare ballet på seg siden. Nå sitter det to nederlendere i sofaen min, og Tim (filmeren) kommer i morgen. 

 

Hvilke andre norske parts har du likt i år?
Dina (Treland), Len (Roald Jørgensen), Øyvind (Fykse), Krølle (Aleksander Østreng), (Fredrik) Perry, selvsagt. De er artige å se på. 

 

Hvordan har sesongen vært så langt?
Bra, det kom plutselig snø og vi har fått kjørt litt street i et par dager nå. Nå er nederlenderne her, så det blir bra. Tryvann har vært bra i år også.

 

Tør du spå hvem som vinner årets part i 2016?
Hehe, det blir jo fort Mikkel Bang da. Han er jo rett og slett best. Det kuleste hadde kanskje vært Mathias Nordby, han kjørte helt rått på konkurransen på Slottsplassen. Den noseblunten han gjorde nedi trappa var helt sjuk. 

 

LAST NED HELE OFF THE CUFF-FILMEN GRATIS HER


Fikk du for øvrig med deg da vi delte ut prisen for årets ildsjel?