NyheterHeftig helg på Kongsberg

Heftig helg på Kongsberg

Bilder og resultater SBX og Big air Kongsberg

Skrevet av Henrik Thorsen, 24. Jan, 2012

Denne helgen var det Norgescup i både SBX og Big Air i Kongsberg. Og kjørerne leverte kjøring på topp nivå i begge grener

På lørdagen ble det kjørt SBX i en snill utgave av den løypa hvor det skal arrangeres Europacup i SBX 4-5 februar. OG selv om det dumpet en halvmeter pudder på lørdag, la ikke det noen demper på stemingen. Jenter yngre junior var det Hanne Kjøll Eilertsen som tok seieren, mens junior og seniorklassene ble vunnet av hendholdsvis Lise Murberg og Susann Bakken. Hos herrene var det Herman Møller Svendsen som vant yngre junior, Audun Opsata ble først i junior, og vinneren i senior ble Christian Ruud Myhre.

På søndagen var det duket for Big air-konkurranse. Hele 80 stykker ville prøve seg på hoppet i Kongsberg, og det ble servert ypperlig kjøring, og feite triks. Stefan Percla tok seieren i gutter yngre junior. Gutter junior ble vunnet av Petter Grøn, og herrer senior av Jørn Simen Aabøe. I jenter junior vant Tonje Johnsen. Vi fikk servert doble backside rodeos, tåkant fs 900, og forsøk på dobbel backflip bs 180, og ser igjen at nivået på guttene og jentene i Norge er av ypperste klasse!

Alle resultater finner du her

Klikk her for å se bildegalleriet "Bilder NC SBX Kongsberg 2012":
Bilder NC SBX Kongsberg 2012

Klikk her for å se bildegalleriet "Bilder NC 2Star TTR Big Air Kongsberg 2012":
Bilder NC 2Star TTR Big Air Kongsberg 2012