NyheterBli med å skate miniramp med forbundet, på Akershus festning

Bli med å skate miniramp med forbundet, på Akershus festning

Bli med på Verdens Kuleste Dag!

Skrevet av Henrik Thorsen, 15. Aug, 2012

Sparebankstiftelsen fyller 10 år og drar på som aldri før. Sammen med sine samarbeidspartnere inviterer de til Verdens Kuleste Dag på Akershus festning, den 25. august. Snowboardforbundet stiller med en miniramp og gratis instruksjon på skate, pluss gratis utlån av brett. Kom innom og sjekk ut opplegget vårt, og alt det andre morsomme som skjer denne dagen.

Snowboardforbundet har tidligere mottatt 3 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen, som gikk til innkjøp av rails og bokser som nå er plassert Norge rundt, til gratis bruk for alle snowboardere. Og i forbindelse med 10-årsjubileet til stiftelsen så samles flere av de som har mottat støtte, for å lage en kjempedag, alt gratis, for alle aldre!
Snowboardforbundet stiller med en miniramp som blir montert opp inne på festningen, vi har fått med oss skatere fra Bernhard som vil gi gratis instruksjon, og det er gratis utlån av brett og hjelmer. Vi vil også ha en del ting som foregår i teltet vårt, med quiz, balansebrettkonkurranse og giveaways. Kom og hengt ut med oss, le deg ihjæl, og sjekk ut noen av de andre aktivitene som også foregår på festningen denne dagen.

Det du trenger å vite er at festningen LIGGER HER, dagen varer fra 11-16, og alt er GRATIS.

Vi sees!

Info fra Sparebankstiftelsen ang dagen

På Verdens Kuleste Dag kan du lage din egen robotmusikk, se Osebergskipet legge til kai, rappellere, leke med slim, grille hel elg, gå på kjemilab, smake spiselige blomster, spille megasjakk, lage smoothie med sykkel og mye, mye mer.

Lørdag 25. august er Akershus Festning stappfull av morsomme aktiviteter for hele familien. Sparebankstiftelsen DNB NOR fyller ti år, og feirer med å invitere store og små til Verdens Kuleste Dag.Det varer fra klokken 11 til 16, er helt gratis og åpent for alle. Inviter gjerne vennene dine!

Aktivitetene stelles i stand av noen av Sparebankstiftelsen DNB NORs gavemottakere: 4H Norge, Det Norske Skogselskap, Skiforeningen, Den Norske Turistforening, Norges Klatreforbund, Det Norske Solistkor, Norges Volleyballforbund, Observatoriet i Oslo, Den Norske Ballettskole, Norges Bordtennisforbund, Norges Håndballforbund, Inspiria Science Center, Forskerfabrikken, Stiftelsen Nytt Osebergskip, Sangløftet og Musikk og Ungdom, Geitmyra matkultursenter for barn, Oslomarkas Fiskeriadministrasjon, Sykehusklovnene, Ditt 2061, Norges Orienteringsforbund, Norges Sjakkforbund, Oslofjorden friluftsråd, Sparebankstiftelsen DNB NORs Dannelsesprogram, Klimapark 2469, Norsk Kulturarv, Miniøya og Panta Rei, Snowboardforbundet, Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur.
Velkommen!