NyheterLen fikk både årets gjennombrudd og årets part!

Len fikk både årets gjennombrudd og årets part!

Dobbel prisutdeling hos Len Roald Jørgensen

Skrevet av Dina Treland, 01. Feb, 2014

SNOWBOARDAWARDS: Len Roald Jørgensen fikk seg et overraskelsesbesøk hjemme i stua tidlig en morgen. Han fikk da overlevert hele to priser fra snowboardawards! 

Len har fått vist seg fram mye i hele vinter; gjennom Rome sitt 12 months project, med part i Scandalnavians, edits fra RK1 og ikke minst som han som klovner rundt i bakken. Han drar alltid på, og er en stor gledesspreder med ropinga si og den kreative kjøring. Han har slått gjennom internasjonalt uten å gå veien om konkurranser, og fikk derfor velfortjent prisen for Årets Gjennombrudd. I tillegg til dette fikk han også prisen for Årets Part etter sin part i Scandalnavians. 

Gå inn på Playboard for å se prisoverrekkelsen, og Len sin part fra Scandalnavians! 

Juryens begrunnelse - Årets gjennombrudd: 

Årets gjennombrudd er en av de tøffeste kategoriene på Snowboardawards, rett og slett fordi Norge produserer en haug fremadstormende snowboardere hvert eneste år. Len skiller ikke bare ut fra de andre nominerte fordi han ikke kjører konkurranser, men også fordi absolutt hele snowboardmiljøet har fått øynene opp for Len i løpet av vinteren. Han ble den store stjerna i Rome sitt «12 months project», har vært med i RK1-edits og filmet en full streetpart i tillegg (som også ble kåret til «Årets part»). Som ikke det var nok vant han også en av Europas største railkonkurranser «Rock a Rail» i høst. Og til tross for at han dukker opp overalt har vi ikke gått lei – han er en av de mest underholdene kjørerne å se på.

Juryens begrunnelse - Årets part: 

Det å kåre årets norske snowboardpart er ei hard nøtt å knekke. Setter man for eksempel silkemyke nordnorske pudderlinjer opp mot frekke crails i solnedgang, blir det fort som å sammenligne pærer med mokkasiner, rosiner med ananas – du vet, temmelig søkt. Etter en del synsing og litt sukking ble juryen enig om noe vesentlig; meningen med en videopart må jo være å gi tilskueren blod på tann og lyst til å kjøre snowboard. Med dette som premiss var det ikke lenger vanskelig å velge en verdig vinner.

Denne (nærmest renspikka) streetparten showcaser ikke bare Len som en dreven og dristig kjører – på knappe tre minutter får den også frem hvilken gledesspreder og energisk personlighet bærumsgutten er. Len er kreativ på spotvalg, laus og raus på session og vågal så det synger etter. Dette er inspirerende å se på! Godt hjulpet av filmskaper Kristofer Fahlgren klarer Len mer enn noen andre å få frem kriblefølelsen og suget etter å lære seg noe nytt denne sesongen