NyheterEmilie Evensen og Nora Thompson gleder seg til NM

Emilie Evensen og Nora Thompson gleder seg til NM

Emilie og Nora klar for Snowboard-NM

Skrevet av Dagfrid Forberg, 25. Mar, 2012

OSLO/VIERLI: Vi tok en prat med Emilie Evensen, Nora Thompson og Lisa Wiik om favoritter og forventninger foran NM-uka som sprettes i gang i dag. Trioen er noen av mange jenter som skal kjøre NM i snowboard denne uka i Oslo Vinterpark og Vierli.

- NM er der alle samles, derfor gleder vi oss! sier Emilie Evensen fra Nittedal og Varingskollen Snowboardklubb, som har tatt turen til Wyller for å kjøre seg varme i Wyller-pipen. - Det er jo mange konkurranser på en gang, og det er gøy.
- Nå er alle hjemme i Norge og kan kjøre og hengt sammen, det er skikkelig kult! synes Nora Thompson fra BSK Snowboard.
- Vi skal være med i alle grener. Jeg har aldri kjørt snowboardcross før, så det blir gøy, sier Emilie som har troa på at Nora kan gjøre det bra i pipen. - Og jeg tror Emilie har en bra sjanse i slopestyle, sier Nora.

Bra med NM i den nye superpipen

- Jeg tror det blir et bra NM, vi har en veldig bra pipe og jeg tror det blir et høyt nivå, sier snowbaordlegende Lisa Wiik fra Trondheim og Unbad Boards. - På Vierli har jeg ikke vært enda, men jeg hører masse skryt om Vierliparken så det blir sikkert et bra nivå i slopestyle også, med en artig løype, tror Lisa.

Mange jenter som kjører bra

- I snowboardcross må vi sette oddsen på Marianne Wallin eller Susann Bakken. Vi har troa på Marte Søderlund og Silje Norendal i slopestyle, og så må vi ikke glemme Thea Stenshagen og Lisa Wiik! De har jo en god sjans i pipe også, sier Emilie. I big air satser vi på de samme, tror jentene som gleder seg til NM-moroa.

- En får jo bare gjøre sitt beste, så får vi se hvem som trekker det lengste strået til slutt da, smiler Lisa.

 

Les mer om NM her: http://www.snowboardforbundet.no/events/nm/

Tryvannpipen har vært full av kjørere som har kost seg de siste ukene etter at den åpnet for kjøring for alle. Foto: Snowboardforbundet

 

 Snowboardforbundet er bra representert i NM med prosjektleder Lisa Mari Watson og styremedlem Lisa Wiik. Foto: Snowboardforbundet