NyheterEuropcar med premie i Norgescupen

Europcar med premie i Norgescupen

En måneds leiebil til vinnerne av Norgescupen 2014

Skrevet av Henrik Thorsen, 30. Des, 2013

Europcar har denne vinteren laget et tilbud til alle som ønsker å komme seg på fjellet under Norgescup-helgene, nå kliner de også til med en måneds gratis leiebil til vinnerne av Norgesupens seniorklasser.

Europcar backer snowboardforbundet, og vi har den store glede av å annonsere at vinnerne av Norgescupen 2014-sesongen i seniorklassen vil kunne benytte seg av en måneds gratis leiebil etter endt sesong! Norgescupen ruller og går om dagen, og etter NM i Oslo Vinterpark og Trysil vil noen heldige kjørere kunne farte rundt gratis takket være Europcar.

Hvem som vinner Norgescupen 2014 sammenlagt gjenstår ennå å se, men ønsker du å lese om vinnere i seniorklassen 2013 kan du lese mer her:
Intervju med Thomas Østby
Inetvju med Nora Thompson

Saken fortsetter under bildet

Husk også at du kan leie bil med rabatt alle helger det er Norgescup denne vinteren

Og ikke minst, alle de helgene det er Norgescup kan du få 15% rabatt på leiebil fra Europcar, kun ved bruk av en enkel rabattkode. Rabatten gjelder alle Europcar-stasjoner i Norge. Rabatten gjelder også oppå allerede eksisterende hegetilbud, og betyr at du kan få leie bil så billig som 865 kr for to dager! Du kan selvfølgelig leie bil uten å måtte reise på Norgescup også.

Her er dealen som du nå kan benytte deg av:
Book bil på enten www.europcar.no, mail til reservations@europcar.no eller ring 815 51 800 og oppgi kampanjekoden.
Kampanjekoden som gir deg megatilbud er: 52051023

Rabatten gir da 15 % avslag på helgeleie (minimum to døgn), og også oppå eksisterende helgetilbud.

Dette er  de gjenstående helgene du kan benytte deg av tilbudet:

28-30 mars (NM Halfpipe)
09-13 april (NM SBX, SS og BA)
25-27 april (Norgescup Skillevollen)

Mer info:
Helgeleie fra kr. 865,- gjelder ved leie fra utvalgte bykontor (Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Tønsberg, Skien og Sandefjord) og inkluderer obligatoriske forsikringer og 600 km inkludert. 15 % rabatt gjelder forøvrig på alle våre 95 Europcar-stasjoner i Norge, men mindre prisvariasjoner kan forekomme. Helgetilbudet gjelder leier på 2, 3 eller 4 døgn med uttak av bil innenfor tidsrommet torsdag morgen til mandag ettermiddag. Se www.europcar.no for generelle vilkår for leie av bil hos Europcar.