Lisa Mari Watson er ferdig etter åtte år med knallhard jobbing i Snowboardforbundet.

Er du Snowboardforbundets neste generalsekretær?

Skrevet av Peter Gløersen, 30. Mai, 2018

Norges beste jobb for den som brenner for brettsport er ledig.

– Det var vært en kjempespennende reise i Snowboardforbundet: fra uerfaren arbeidstaker som kom inn døra i de gamle kontorene i Bentsebugata, til tyngden og erfaringen jeg har i dag. Rollen har tatt meg innom de fleste oppgavene i organisasjonslivet, og på hele veien har jeg fått jobbe med noe jeg elsker, sier Lisa Mari Watson.

Watson jobbet i Forbundet i åtte år, og som generalsekretær siden høsten 2013. Høsten 2017 gikk hun ut i fødselspermisjon, og nå er hun ferdig med sitt skift i Snowboardforbundet. Hun fortsetter sitt arbeidet fra høsten av i Ressurssenter for egenorganisert idrett og aktivitet.

Selv fremhever Watson satsing på funksjonshemmede og kulturen som er etablert blant de ansatte som sine største bragder.
– Funkis snowboardklubb var mitt hjerteprosjekt fra den første perioden min. Som generalsekretær er jeg mest stolt av menneskene som jobber i Forbundet. Kulturen vi har internt gjør at vi er akseptert i hele snowboardmiljøet. Det er de som er broen mellom organisasjonen og alle som kjører snowboard i Norge, sier Watson.

Gjort Forbundet robust og nytenkende
President i Snowboardforbundet, Ola Keul, takker Lisa for innsatsen.
– Lisa har vært sentral i at Snowoardforbundet har utviklet seg til å bli en robust og nytenkende organisasjon. Lisa har utfordret etablerte måter å tenke organisering på, alltid med det mål for øye å skape mest mulig aktivitet. Innsatsen Lisa har lagt ned for Forbundet og hele det norske snowboardmiljøet er stor. Nå ønsker vi Lisa lykke til i ny jobb, og ser frem til å samarbeide videre med henne.

– Jeg tror det er viktig for ressurssenteret å samarbeide med idretten, spesielt Snowboardforbundet som etter min mening er best i klassen, og har jobbet med dette lenge, sier Watson.

– Så du er ikke helt ferdig med snowboard?
– Nei, og så stiller jeg jo på NM neste år!

Leter etter leken generalsekretær
– Når Lisa slutter blir Norges beste jobb for den som brenner for brettsport ledig. Vi gleder oss til å lyse ut stillingen som generalsekretær i Snowboardforbundet og det fremtidige Brettforbundet. Rett person er en trygg, men samtidig visjonær leder, en som forstår seg på brettsport og ser verdien av å skape aktivitet for alle, sier Ola Keul.

Watson mener det som kreves av hennes etterfølger er å sørge for en leken arbeidsplass.
– Lek er helt sentralt i brettsport, og det er en del av kulturen for alle som jobber her. Man kan ikke være så alvorlig. Snowboard er bare gøy, sier hun.

Styret i Snowboardforbundet vil lyse ut jobben snarlig.