NyheterEilif Harloff (t.v.) og resten av Eureka Kiropraktikk kommer til NM! Foto: Henrik Aasbø for oblad.no

Eilif Harloff (t.v.) og resten av Eureka Kiropraktikk kommer til NM! Foto: Henrik Aasbø for oblad.no

Eureka Kiropraktikk til Vierli

Skrevet av Julie Berge, 27. Mar, 2012

Eureka Kiropraktikk vil komme på NM i Vierli for å hjelpe kjørere med å tape og behandle skader, eller bare få løsnet litt på gamle stivheter. 

Både kiropraktorer og fysioterapeuter vil være representert på snowboard-NM i Vierli. De er kompetente og er tilgjengelig for kjørerne som skal delta i norgesmesterskapet. Eurekas fokus er optimalisering og friskhet.

- vi vil selvfølgelig hjelpe de som er skadet med tape og behandling, men også med det som trenger å bli litt ledigere for bedre prestasjoner, sier Eilif Harloff i Eureka.

Under VM kom nesten halvparten av kjørerne innom teltet til Eureka, noen på grunn av skader, andre ønsket en generell sjekk eller å få løsnet litt på gamle stivheter. Nå vil de igjen stille opp for Norges beste snowboardere i NM.

- Det er mye skader i snowboard generelt sett. Dette er nok på grunn av mange harde landinger spesielt, men også slik som sporten utvikler seg teknisk. Det at man hopper høyere- lengre og med mer triks for hver dag som går, sier Harloff, som tror at mange vil ha utbytte av å gå regelmessig til behandling for å holde litt mer ”orden” på kroppen og for å kunne utnytte den maksimalt.

- Vår oppgave her er å optimalisere funksjonen, å optimalisere utøvernes muligheter for et godt resultat, og det skal vi hjelpe til med under NM i Vierli.