NyheterFeirer 30års-jubileum på Snowboardawards

Feirer 30års-jubileum på Snowboardawards

Skrevet av Mette Kvåle, 17. Aug, 2017

Snowboardforbundet feirer 30 år i år, og i den anledning klinker vi til enda mer på årets Snowboardawards. 

Fjorårets Snowboardawards ble en kjempefest med celebert besøk fra statsminister Erna Solberg. I år har vi planer om å gjøre Snowboardawards til en enda større fest! Du kan allerede holde av 21. oktober i kalenderen, men sted og tidspunkt blir spikret i løpet av kort tid. Samtidig som vi finpusser siste del av avtalene trenger vi din hjelp! Selv om vi har en særdeles kompetent jury som har fått med seg det meste som har blitt snurret, slidet og slashet det siste året kan selv de gå glipp av noe. Vi er derfor helt avhengige av at dere sender oss forslag på hvem som bør nomineres til de ulike prisene. Kriterier for prisene finner dere her.

 

Prisene som skal deles ut under Snowboardawards 2017 er: 

 
-Årets mannlige kjører

-Årets kvinnelige kjører

-Årets gjennombrudd

-Årets event

-Årets bilde

-Årets edit

-Årets part

-Årets klubb

-Årets park

-Årets triks

-Årets ildsjel

-Æresprisen

 

Nominer dine favoritter på facebooksiden vår, enten på veggen eller via PM. Om du ikke har facebook kan du også sende en mail til awards@snowboardforbundet.no Fristen for nominasjoner er 31. august, men vi anbefaler selvsagt at du sender de med en eneste gang, mens du fortsatt er uthvilt etter sommeren.

 

HAR DU TATT ÅRETS BILDE? 

Vi oppfordrer alle fotografer til å sende oss sitt beste bilde fra sesongen som gikk. Dette sendes til awards@snowboardforbundet.no innen 31. august.