NyheterRuben René Grønning

Ruben René Grønning

Fin avslutning på Norgescupen

Skrevet av Martine Dahlmo, 11. Apr, 2016

Helgens Norgescup i Mo i Rana bar preg av å være sesongens siste med lite snø og slushføre. I tillegg var det en del motvind som gjorde det utfordrende for kjørerne å få nok fart over hoppene. Unna gikk det likevel, og alt i alt en fin avslutning på Norgescup-sesongen!

Resultatene fra helgen:
(for full resultatliste, klikk her)


Senior Open Herre

  1. Sigurd Vargdal

  2. Trym Haug Rengård

  3. Tobias Høgås

 

Yngre Junior Jente

  1. Maria Mylius

  2. Martine Høgås

  3. Hege Johansen

 

Yngre Junior Gutt

  1. Kristian Skjømming

  2. Andreas Undhjem

  3. Simon Bakksjø

 

Senior Open Dame

  1. Henriette Skaret

 

En av vinnerne var Maria Mylius (13) fra Geilo som vant i Yngre Junior Jente-klassen. Hun har ikke har takket for sesongen helt enda selv om hun har kjørt Norgescup nesten hver eneste helg siden jul. Akkurat nå er hun i Ischgl for å kjøre World Rookie Tour finale, og vi har slått av en liten prat for å høre om hvordan helgen, og sesongen alt i alt har vært.


- Det var bra stemning i helgen, hørte at de egentlig skulle hatt Norgescup der for 2 år siden, men at det ikke har vært nok snø. Så nå var det gøy for de og endelig få holde Norgescup! De fleste som kjørte sa det var deres aller første Norges cup, men det var veldig mange flinke.


Hørte rykter om at du hadde ganske lang reisevei til konkurransen, rundt 100 mil??


- Ja, vi måtte reise ganske tidlig den uken, og så har vi familie på Fauske så vi bodde der til fredag, før vi så dro til Mo i Rana med bobil.


Hvilke triks var det du satte i vinnerunet da?


- Jeg satte en nose to tail og shifty med indie på de første hoppene, og på railsa tok jeg 50/50 mute ut, og boardslide to fakey på den siste. Alt gikk som planlagt!


Hvordan synes du sesongen har vært, selv om den ikke er helt ferdig for deg enda?


- Denne sesongen har vært en av de beste! Det har gått helt greit er egentlig ganske fornøyd. Jeg har lyst til og fortsette slik, helt klart. Jeg elsker å kjøre snowboard så målet mitt er vel egentlig bare å ha det gøy og gjøre mitt beste. Og trene litt styrke og trampoline imellom.


Vi ønsker Maria Mylius masse lykke til i Ischgl og takker alle for en fantastisk sesong!