NyheterFoto: Snowboardforbundet

Foto: Snowboardforbundet

Hils på den nye landslagstreneren

Skrevet av Trude Alnæs, 29. Jun, 2011

BENSEBRUGATA: Per Iver Grimsrud (LHMR brettklubb) er mannen. Han har akkurat startet i 100% stilling hos forbundet, og vi har tatt en prat med han for å høre hva hans planer er fremover.

Norgesmester i slopestyle og tidligere NTG-trener Per Iver Grimsrud startet forrige uke i forbundet som landslagstrener for freestyle. Landslagssjef Thomas Harstad har nå et trenerteam bestående av Per Iver for freestyle, Sondre Hylland for rekruttlandslaget og Jonte Grundelius for boardercross. Forbundet er godt fornøyd med å ha et solid team på plass åtte måneder før VM.

Velkommen til oss! Hvordan har din første uke vært? 

Takk for det. Det har vært en bra første uke med div utfordringer, møter, trening også har jeg blitt kjent med veldig hyggelige folk som jobber i forbundet her.

Hva er planen for landslaget fremover?  

I juli er det lagt opp egentrening for landslaget grunnet ferie her i forbundet, men det er mulig jeg blir med på noen av øktene og kanskje en liten tur til Juvass også.
Vi drar ned til New Zealand 31 juli der vi har landslagssamling på snø i tillegg til TTR 5Star Burton New Zealand Open og FIS World Cup halfpipe.

Hvilke eventer ser du mest frem til og hvilke mål har du for landslaget for vinteren? 

Jeg gleder meg til VM på hjemmebane da, håper på en folkefest som ski-VM;) også håper vi på medaljer til våre utøvere så klart, så målet for vinter´n jo da å gjøre det bra i VM.

Per Iver gjør en air to fakie under NorgesCup i Ringkollen februar 2011. Foto: Preben Stene Larsen

Hvordan skal du sikre oppkjøringen til VM i februar?

Vi skal spisse et lag med optimal oppfølging til hver enkelt utøver på laget, og ha VM i fokus.
Vi kommer til å kjøre et slopestyle og et halfpipe lag, så f. eks når Halfpipen er bra i Saas Fee drar Pipe laget ditt mens Slope laget drar til Hintertux som er det tilsvarende beste stedet.

Kommer du til å konkurrere i vinter?
Ikke internasjonalt, men mulig jeg deltar på noen av norgescupene og NM hvis sjansen byr seg. Men jeg kommer til å kjøre mye snowboard utover det…

 

Sånn ellers, hvordan liker du deg I Oslo vs. Geilo?
Akkurat nå pendler jeg Tønsberg- Oslo ettersom jeg bor sammen med dama der, men vi skal flytte inn til Oslo så fort vi får tak i en leilighet.
På Geilo var jeg ikke vant til rushtrafikk så det er noe nytt jeg må lære meg:)
Men sånn generelt liker jeg meg i Oslo.