NyheterNye hoder i forbundet

Nye hoder i forbundet

Skrevet av Trude Alnæs, 01. Jul, 2011

BENSEBRUGATA: Ny landslagstrener, ny NorgesCup-ansvarlig, ny kommunikasjons- og markedsanvarlig og Lisa Wiik og Thomas Olsen inn i styret. Nye folk gjør fører til at nye og spennende ting er på gang.Landslagstrener, kommunikasjonssjef og NM-sjef

- Det er veldig spennende å forsterke teamet i Snowboardforbundet med så dyktige folk, sier generalsekretær Dagfrid Forberg.

– Forbundet utvikler seg for hvert år, og med talentfulle medarbeidere bak spakene kan vi også gjøre en enda bedre jobb. Vi er veldig glade for å få regjerende norgesmester i slopestyle som trener for landsalget, erfarne Henrik Thorsen som sjef for NorgesCupen og med Trude Alnæs fra Coca-Cola skal vi bli bedre til å kommunisere alt vi gjør, sier hun.

Per Iver Grimsrud startet som landslagstrener freestyle forrige uke og reiser i slutten av juli til New Zealand for landslagssamling og TTR 5Star Burton New Zealand Open og FIS World Cup halfpipe. Per Iver har de siste fire årene jobbet som trener på NTG Geilo og gleder seg til å følge landslaget under VM på hjemmebane i februar.

Henrik Thorsen er ny sjef for NorgesCup 2012 og jobber nå på heltid for forbundet. I årenes løp har han jobbet prosjektbasert og generelt holdt styr på klubber og klubbledere i hele Norges land. Nå er mannen ferdigutdanna og begynner i Forbundet i 100 % stilling.

Trude Alnæs starter som kommunikasjons- og markedsansvarlig for forbundet i sommer. Trude kommer fra Coca-Cola og var blant annet ansvarlig for pimpyourcampingvogn og vintersatsningen Coca-Cola har gjort de siste tre årene. Hun er mye på fjellet og kjører brett og gleder seg til å kombinere interesse med jobb.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med kommunikasjon for forbundet, jobbe med samarbeidspartnerene og blant annet lansere nye nettsider i høst. Det blir veldig inspirerende å jobbe med noe som ligger så nært hjertet sier hun.

Nye styremedlemmer

På årsmøtet 17. juni ble to nye styremedlemmer valgt, Thomas Olsen, Follo brettklubb og Lisa Wiik UNBAD boards Trondheim, kommet inn. Thomas kommer fra Ski, har nylig startet Follo brettklubb og er eier og daglig leder av Bernhard Sports på Nesodden. Thomas ønsker å jobbe for å skaffe flere medlemmer, og bedre park og anlegg  

Lisa Wiik,Vassfjellet snowboardklubb, kjenner vi som tidligere landslagskjører med en rekke meritter. Lisa bor for tiden i Oslo, studerer fysioterapi og ønsker å påvirke utviklingen innen snowboard i Norge spesielt med tanke på klubb og utdanning, park og anleggsutvikling og jentesatsning.

- Det er lyse tider i forbundet for tiden, sier en fornøyd generalsekretær

Les check out med Henrik Thorsen her 

Les check out med Per Iver Grimsrud her 

Oversikt over styret i Snowboardforbundet finner du her 

Oversikt over administrasjonen i Snowboardforbundet finner du her