NyheterVi er tilbake!

Vi er tilbake!

FRIKJØRERLOSJEN ER TILBAKE!

Skrevet av Bijora Sardarian, 29. Nov, 2015

 

Den noe utradisjonelle snowboardklubben Frikjørerlosjen har i høst gjennomført en utviklingsprosess og er tilbake for fullt! Klubben har ingen faste aktiviteter, men er en arena for alle snowboardinteresserte som ønsker gode medlemsfordeler, å støtte miljøet , eller som bare mangler en klubb i nærmiljøet.

Klubben som første gang ble opprettet i 2003, har blitt vekket til liv. I dag har klubben gjennomført en utviklingsprosess som skal bidra til å skape en sterkere felles identitet og en felles retning for klubbens videre arbeid.

Frikjørerlosjen tilbyr ingen fast aktivitet, men ønsker å være en samlende arena for snowboardinteresserte. "Vi ønsker å skape et nytenkende snowboardmiljø, hvor alle typer brettkjøring blir inkludert", sier styremedlem Bijora Sardarian.

Medlemskap i Frikjørerlosjen koster kun 100,- per år. "Dette er penger som går tilbake til miljøet gjennom morsomme aktiviteter som pipejam, og andre events, samt arbeidet med å sikre enda flere fordeler". Denne sesongen er Frikjørerlosjen blant annet med å arrangere en railjam i selveste slottstrappa i forbindelse med kongefamiliens regents jubileum! 

Dersom du blir medlem av Frikjørerlosjen FØR 6.DESEMBER (utvidet frist!) er du i tillegg med i trekningen av 2 sesongkort i valgfritt anlegg!! Meld deg inn HERMedlemskapet inkluderer snowboardforbundets medlemsfordeler: 

10-20% rabatt på Boardranch.no

15% rabatt på Session

50% rabatt på dagskort på Norsjø Kabelpark

Europacar: superdeal på weekend-pakke 3 dager for 800kr

10% på surfcamp med Lapoint

15% Rabatt hos Oslo Snowboardsenter

Nordic Choice: Rabatter på overnatting 

Rabatter med SAS Sporsreiser 

 

Få med deg hva som skjer i Frikjørerlosjen på Facebook: HER

 Mer om bakgrunnen for opprettelsen av Frikjørerlosjen:

Frikjørerlosjen ble opprettet som en klubb i Snowboardforbundet i 2003. Målet var å fange opp egenorganiserte snowboardere som tidligere var direkte medlemmer i Snowboardforbundet gjennom en prøveordning om direktemedlemskap. I prøveperioden kunne snowboardinteresserte som ikke var tilknyttet noe lokalt miljø knytte et medlemskap direkte til Snowboardforbundet, og ikke den tradisjonelle veien gjennom en klubb. Ordningen bidro til et rekordhøyt antall registerte medlemmer, men ble dessverre avviklet av NIF. 

Med over 200.000 som årlig står på snowboard i Norge, er det en stor potensiell medlemsmasse. Snowboardforbundets innflytelse og økonomi er avhengig av medlemstall. Frikjørerlosjen er stedet hvor du på en enkel måte kan gi din støtte og bidra til å skape enda bedre forutsetninger for alle snowboardere i Norge!  

Vi ønsker med dette hjertelig velkommen til Frikjørerlosjen!!