Visste du at forskning viser at frivillige er mer lykkelige enn andre? Foto: Tor Orset

Frivillig på Snowboardawards?

Skrevet av Peter Gløersen, 22. Sep, 2017

Ønsker du erfaring med å jobbe med større arrangementer?

Kjære alle frivillige!

Den 21. oktober kickstarter vi årets sesong med snowboardernes egen gallafest, Snowboardawards. Dette er en heidundrende markering av de kjørerne og ressurspersonene som har utmerket seg i løpet av året som har gått. Det er også en stor hyllest til miljøet og kulturen. Vi feirer oss selv, hverandre og kjærligheten til sidelengs kjøring på snø. Fjorårets Snowboardawards ble en kjempefest med celebert besøk fra statsminister Erna Solberg. I år har vi planer om å gjøre Snowboardawards til en enda større fest!
Har du lyst til å feire fjorårets sesong med hele Norges snowboardmiljø er dette en gylden mulighet!

Forbundets aller viktigste folk er crew og frivillige. Uten denne drivkraften hadde det ikke vært mulig å arrangere hverken Snowboardawards eller andre arrangementer. Snowboardforbundet er nå på leting etter dyktige og motiverte frivillige som har lyst til å stille opp! Er du en person som passer til vårt miljø, som kan yte det lille ekstra for at snowboard-Norge skal få tidenes jubileum er du en perfekt kandidat! Under finner du mer informasjon og nyttige linker.

Har du en kompis eller venninne som kunne passe som frivillig, er det bare å dele eller anbefale siden. Vi har så lyst til å møte nye mennesker. Og husk: frivillige er lykkeligere enn folk flest, du er gull verdt!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Hvorfor bli med som frivillig:

1. For dere som har vært med før kommer dette året til å bli mye enklere!

2. Goodiebags til alle

3. Gratis inngang til et arrangement som bare blir for VIP inviterte!

4. Lek og moro på jobb

5. Bra nettverksbygging

6. Attester

7. Forskning viser at frivillige er lykkeligere enn andre!

Litt fakta om årets arrangement:

Tid: Lørdag 21. oktober kl.18:30

Sted: Oslo, lukket arrangement, max 250 gjester

Afterparty: 22-03 Oslo (gratis for frivillige, aldersgrense 20 år)

Frivilligearbeidstider:

Det er forskjellig for hvert område men de fleste møter opp kl 11 eller 17 - alle får lange pauser under dagen og vil ha tid til å dra hjem. Vi trenger også litt ekstra hjelp i forkant, si ifra hvis du har mulighet til det :)

Hva vil du jobbe med? Du kan velge mellom:

1. Ansvar for prisutdelere

2. Program og gjennomføring

3. Opprigg, nedrigg og omrigg

4. Dekor og Kulisser

5. Billettsalg og garderobe

6. Artist-vertinne

7. Frivillige Vert

8. Alt-mulig-mann/ til disposisjon

Vi håper å høre fra deg og at du kan være med å gjøre dette til tidenes beste snowboardawards.

Uten deg er det ingen snowboardawards!!