NyheterOslo funkispark åpner mandag 23.januar.

Oslo funkispark åpner mandag 23.januar.

Oslo Funkispark åpner mandag 23. januar

Skrevet av Lisa Mari Watson, 19. Jan, 2012

Oslo Funkispark er Tryvann, Oslo og Norges fresheste tilvekst! Dette blir en helårlig møteplass for personer med nedsatt funksjonsevne. Fra 16. januar stiller Snowboardforbundet med snowboardtrenere--det blir GRATIS instruksjon og lån av utstyr hver mandag fra kl.16-20!

LIKE OUR FACEBOOK PAGE

Snowboardforbundet jobber for et snowboardmiljø som er åpen og inkluderende. Spesielt er det viktig å tilrettelegge for at funksjonshemmede kan ta aktivit del i snowboardmiljøet. Snowboard er en aktivitet for alle! I år har Tryvann/Oslo Vinterpark bygget ut et område for nybegynnere/funksjonshemmede og barn. Som en del av denne utbyggingen har snowboardforbundet, Skiforeningen, Norges Idrettsforbund og Oslo Vinterpark gjort det mulig for alle funksjonshemmede å få gratis instruksjon og leie av utsyr både på brett, alpint, sitski, langrenn og kjelke langrenn. Snowboardforbundet stiller med instruktører til Oslo Funkispark hver mandag fra klokken 16-20. Fokus er på aktivitet, sosialt samhold og inkludering.

Offisiellåpning 23.januar

Mandag 23.januar åpner Oslo Funkispark. Fabian Stang, Cato Zahl Pedersen, Cecilia Flatum (presidenten i Snowboardforbundet) og Thomas Jacobsen (kjelkehockey spiller og sitski kjører) vil offisielt åpne parken og klippe den røde tråden for at prosjektet kan lanseres.

- det er viktig å synliggjøre dette prosjektet på alle mulig måter slik at vi kan nå ut til målgruppen. Vi har som mål at minst hundre funksjonshemmede skal få prøvd seg på snowboard i løpet av sesongen. Dette er et prosjekt som kan på langsikt skape et miljø som er trygt, lekent og inkluderende, sier prosjektleder Lisa Mari Watson fra Snowboardforbundet. - her har vi rom for alle, enten du er synsvak eller mangler et bein!

Ta turen, the sky is the limit, funkisparken er ikke langt ifra :)