NyheterMesta blir konseptpartner for jentesatsningen

Mesta blir konseptpartner for jentesatsningen

Mesta inngår samarbeid med Snowboardforbundet

Skrevet av Trude Alnæs, 28. Apr, 2014

Lysaker:  Mesta har inngått en treårs avtale som konseptpartner for jentesatsningen i Snowboardforbundet. Samarbeidet vil omfatte både bredden og toppen av norsk jentesnowboard og ha et mål om økt rekruttering og jenteandel til Mesta. 

- Vi er godt fornøyd med avtalen med Snowboardforbundet og gleder oss å se hva vi sammen kan få til rundt jentesatsning både på brett og internt sier kommunikasjonssjef i Mesta Anja Sivertsen.

  -Profilene i snowboardsporten representerer riktige verdier og er forbilder vi ser det som verdifullt å assosiere oss med, fortsetter hun.

Snowboardforbundet har de siste årene tilrettelagt spesielt for økt rekruttering av jenter og ser Mesta som en verdifull bidragsyter for å sikre denne satsningen videre.  Snowboardcamps, jentetreninger og egen landslagstrener er blant tiltakene som er iverksatt.  Satsningen vil nå styrkes ytterligere med Mesta som konseptpartner.

Generalsekretær Lisa Mari Watson er  meget fornøyd med den nye samarbeidspartneren:

- Vi er stolte over den nye avtalen med Mesta og ser frem til et godt samarbeid de neste årene. Vi deler et felles mål om økt jenterekruttering i en mannsdominert sport og arbeidshverdag. Sammen skal vi skape et godt miljø og rekruttering for jenter både i Mesta og i Snowboardforbundet. Vi skal kombinere læring, mestring og aktivitet.

Mesta er første samarbeidspartner signert i 2014 og tar plassen som konseptpartner jentesatsning. Totalt en av fire konseptpartnere i forbundets sponsorstruktur. Snowboardforbundet jobber parallelt med å lande ny hovedsponsor i tillegg til pågående reforhandling om generalsponsorat med DNB.