NyheterFra jentetrening på Geilo

Fra jentetrening på Geilo

Trening og moro for DEG i vinter:

Skrevet av Katrine Røed, 27. Jan, 2014

Brettklubber over hele landet er i gang med treninger, sosiale samlinger og en fantastisk innsats for at du som brettkjører skal få en best mulig sesong og tips til kjøring ut i fra ditt nivå. Jeg spurte klubbene om opplegg som også spesielt er tilpasset jenter. Her er noen eksempler på opplegg som kanskje kan passe for deg i vinter:

Hemsedal brettklubb
Trening onsdag og fredag 18.30-20.30, (så fredagstreninger bør også helgeturister kunne rekkeJ). Oppmøte 18.15 i bunn av 8-seteren.
Grupper deles ut etter behov, nivå og ønsker. Stort sett egen jentegruppe. Medlemskap 200 NOK. Treningsavgift 400, (trening 1 dag i uka) eller 800 (trening 2 dager i uka) Kom gjerne på en prøvetrening!
Facebook

Oslo Sidelengs
Trening i Tryvann på onsdager 18.00-21.00. I tillegg kommer vi til å kjøre noen sessions i railparken vår i Torshovdalen når det er nok snø. Vi kjører et lavterskeltilbud og tilpasser nivået til de som deltar. Om interesse kjører vi i tillegg et nybegynnerkurs for de som ønsker i starten av sesongen for å få de med videre. Alle er velkomne, men vi ønsker også flere jenter særlig til å være med å instruere.
Medlemskap: 200 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Facebook

Heming Adrenalin
Treninger i Tryvann mandag og torsdag 18.00-20.00. Vi har svært god oppfølging med profesjonelle trenere og små grupper. Pris for vintertrening: 3200 NOK for trening 2 ganger per uke. Kom gjerne på en prøvetrening!
Web

Øst Brettklubb
Treninger i Middagsåsen onsdag og fredag 18.00-20.00. Fredagene skal være noe løsere i formen enn onsdagene. Alle er velkomne, uansett nivå. Aktive kjørere stort sett mellom 8-18 år, men også åpent for andre.Medlemskap: 200 NOK. Treningsavgift 400 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!

BSK
Treninger i Kirkerudbakken mandag og onsdag fra 18.30-20.00. (ikke i skoleferiene) Kjørerne deles inn i tre grupper etter tid i klubben, alder og nivå, og får en trener tilpasset gruppa. I tillegg har vi en egen jentegruppe med jentetrener, og vi er mellom 7-10 jenter på hver trening. Pris for vintertrening: 2150 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Facebook

Team Peligroso
Uformelle treninger i Tryvann tirsdager kl 19.00. Oppmøte på toppen av anlegget der du går av Hyttliheisen. Om du er trygg på å svinge og å ta heis er du klar. Vi har brettkjørere fra 12-60 år, som kjører på alle nivåer. Klubben ble startet i 2001 for å skape et inkluderende miljø for blant annet å få med flere jenter i snowboardmiljøet. Medlemskap: 200 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Web

Lillehammer brettklubb
Brettklubben har denne sesongen fått med seg tidligere aktiv kjører Marte Søderlund som trener. Klubben har treninger annenhver søndag i Hafjell for alle aldre, og arrangerer mye annet moro for sine medlemmer. Medlemskap: 250 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Web
Facebook

Kongsberg snowboardklubb - Silvergirls
Stor brettklubb med egne jentetreninger hver torsdag 18.00-21.00 i Kongsberg Skisenter (Funkelia), og mange andre åpne treninger både på snø og i hall. Medlemskap med treningsavgift: 900 NOK. Støttemedlem: 200 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Web

Geilo Snowboardklubb
Stor brettklubb med egne jentetreninger mandag 17.00-19.00 og onsdag 18.00-20.00 Medlemskap: 200 NOK. Kom gjerne på en prøvetrening!
Web
Facebook

 

For full oversikt over brettklubber landet over, sjekk ut snowboardforbundet sin oversikt Her

Ha en super vinter i klubb!