NyheterSlopestylekvalliken er asvlyst, men RAILJAM blir det uansett!! Foto: Snowboardforbundet

Slopestylekvalliken er asvlyst, men RAILJAM blir det uansett!! Foto: Snowboardforbundet

Hva skjer Torsdag 29. Mars?

Skrevet av Thea Vangbæk, 28. Mar, 2012

På grunn av været ble slopestylekvalliken avlyst i dag. Dette gir en del endringer i programmet. Men resten av dagens morsomheter skal fortsatt gjennomføres. Railjamen på Camp Vierli gjelder fortsatt og snowboardforbundet legger ekstra vekt på dette eventet i dag på grunn av avlysningen i slopekvallik.

Premiene blir enda mer storslagne. Vi har bestemt at i tillegg til best trick damer og herrer, vil best trick i juniorklassene også bli premiert med en helt egen RAIL!

SLOPESTYLEKVALLIK:

Dagens slopestylekvallik er avlyst. Lørdagens slopestyleformat blir da endret som følge av dette. Mer informasjon om dette kommer etter hvert.

I forhold til morgendagens program endres ingenting. Planen for dagen forblir den samme.

RAILJAM:

Snowboardforbundet og Sparebankstiftelsen DNBnor gir bort rails til en verdi av 100 000 kroner i premier i kveld.

Arrangementet inngår ikke i norgesmesterskapet. Alle som vil kan delta og kjempe om denne fantastiske premien. Det vil bli fraktet snø ned fra fjellet for å sikre gode forhold.

Dette er konseptet:
Det settes opp 2 elementer bak Camp Vierli, en boks og en rail, hvor det skal konkurreres i ”best trick” i Jam format. Best trick herre, dame, jente og gutt, vinner hver sin rail. Det vil si totalt fire rails vil bli delt ut i premier. Konkurransen er åpen for alle, eneste krav er at du er medlem av forbundet for å vinne railen. Eventet vil vare i ca fire timer og det blir utelukkende god stemning torsdag kveld bak Camp Vierli.

-Burn er på plass med musikk og DJ, og sammen med DC, DNB og Sparebankstiftelsen dnbnor er vi klare for å sette de sosiale rammene på NM. Det er ment å være et uhøytidelig, sosialt arrangement og vi ønsker alle velkommen til å delta, sier eventansvarlig Ruben Søderlind.

Klubb-konkurranse:
I tillegg til å vinne selv, har du flere muligheter til å sikre deg og ditt nærmiljø en ny rail. Den klubben som har flest medlemmer representert blant topp ti under torsdagens session vil sammen med de andre vinnerne få levert et komplett setup til sin klubb.  

Program:

16.00 – registrering alle klasser, det vil være mulig å registrere seg 18.30 for seniorer.

17.00-18.30 – Junior og yngre junior girls og boys

18.30-19.00 - Shape

19.00-20.30 – Senior ladies and gents


Format : Best trick - Jam
Det er gratis å delta!
All kjøring er på eget ansvar - og det er hjelmpåbud.