Nyheter19.-23. februar er det klart for sesongens 2. jentecamp

19.-23. februar er det klart for sesongens 2. jentecamp

Jentecamp på Vierli

Skrevet av Katrine Røed, 27. Jan, 2014

CAMPEN ER FLYTTET TIL GEILO! SAMME TID, SAMME PRIS, SAMME TRENERE, NESTEN SAMME OPPLEGG. CAMPEN SAMKJØRES MED EPIC CAMP. MER INFORMASJON HER

Sesongens 2. jentecamp går av stabelen på Vierli i uke 8. Alle jenter som kjører eller ønsker å begynne med parkkjøring er velkomne! Har du aldri satt brettet på en boks før, eller kjører på elitenivå? Grupper blir satt sammen etter alder og nivå, og trenere som Fredrik Austbø har garantert noe å lære alle!

Onsdag 19. til søndag 23. februar skal du ikke trenge å tenke på noe annet enn hva du har lyst til å gjøre på brett. Overnatting, mat, transport, heiskort, trening/parkmoro, skating og sosiale aktiviteter er allerede lagt opp for en hyggelig pris på 3500 kroner. Er du ikke medlem av en snowboardklubb allerede sponser snowboardforbundet medlemskap i "frikjørerlosjen" inkludert i prisen. Kan du bare være med på deler av campen, har du heiskort for Vierli fra før av, eller ikke ønsker overnatting/mat fikser vi selvfølgelig en ny pris ut i fra dette.

Send påmelding til katrine@snowboardforbundet med informasjonen

Navn:
Alder:
Adresse:
Telefon:
Navn/Telefon pårørende:
Nivå på kjøring (1-5):

Jeg ønsker å bo med:

Klubb (sett "nei" hvis du ikke er medlem av noen klubb):

Eventuell kommentar:

 

Her er film fra sesongens første jentecamp på Geilo. Campen ble en stor suksess med 32 deltakere, og denne gangen ønsker vi også å ha med oss enda flere eldre jenter!

 

 

Vi gleder oss til å se dere på Vierli!