NyheterNTG på samling i Saas Fee. Foto: NTG

NTG på samling i Saas Fee. Foto: NTG

Keen på å ta snowboardlinja på NTG bør du søke nå

Skrevet av petter Klund, 03. Feb, 2012

Har du noen gang tenkt på å kombinere skolegang og snowboardsatsing? Dersom du går i 10. klasse på ungdomsskolen har du nå muligheten til å søke deg inn til NTG Geilo. Fristen er 1. Mars og du skriver inn søknaden på følgende nettside

NTG er en av norges beste skoler for å utvikle kjørere innenfor idretten sin. Samtidig som du får studiekompetanse, får du også muligheten til å reise rundt om i Norge og Europa for å delta på diverse samlinger og konkurranser. Det vil blant annet bli arrangert en tur til Oslo og to turer til alpene i løpet av høsten. På fellestreningene på høsten vil fokuset være på å trene opp utfoldenhet, koordinasjon/turn, teknikk, bevegelighet og styrke. Det skal også i sesongen bli 5-7 fellestreninger i uken. 

Inntakskravene for å komme inn er at du har et stort utviklingspotensial innenfor snowboard og at du går ut av grunnskolen med minst 4,0 i snitt.

Det er også svært ønskelig å ha mange jentesøkere til neste skoleår. Tidligere har det vært mye flere gutter enn jenter på NTG, og det er et ønske om at det skal bli mer likt. Da blir det også et bedre miljø der, så hvis det er noen jenter der ute som vil ha større utfordringer i bakken er det bare å søke!

Er du litt usikker på om dette er noe for deg har du også muligheten til å komme å besøke NTG. Her kan du da ta en prat med lærerne og trenerne og kanskje til og med prøve deg på en økt. 

Flere av kjørere som per dags dato er i verdenseliten har gått på NTG i Geilo. Noen av dem er Torstein Horgmo, Gjermund Braathen, Roger Kleivdal, Tore Holvik og Thea Stenshagen.

Lykke til med søkingen!