NyheterKjersti er videre til finalen i slopestyle!

Kjersti er videre til finalen i slopestyle!

Kjersti nailet semifinalen!

Skrevet av Thea Vangbæk, 17. Feb, 2012

I dag gikk semifinalene i slopestyle for kvinner av stabelen, og vi kan med glede meddele at Kjersti Buaas er direkte kvalifisert til finalene på søndag.

Det var utrolig mye bra kjøring blant jentene. Tricksposen blant kjørerne var stappet. Vi fikk blant annet se backflips, syvere og 270’er av railsa. Jamie Anderson scorte poeng ut av en annen verden i forhold til de andre jentene, landet nesten alt i alle runsa sine, og havnet dermed på en førsteplass i heat 2. Cheryl Maas kjørte også veldig bra og havnet bak Jamie. Kjersti havnet til slutt i heat 2 på en 3. plass og er med det direkte kvalifisert til finalene i slopestyle på søndag.

Dina Treland var dessverre uheldig og kom ikke videre. Hun forteller at hun likevel er svært fornøyd med innsatsen, og det syns vi hun har god grunn til å være!

-Jeg er veldig fornøyd med egen trening og innsats, og skal lære meg å grabbe til neste gang. Jeg er utrolig fornøyd med at jeg turte å spinne på det første hoppet. Kjersti kjørte helt rått. Hun har veldig bra stil og jeg skal heie på henne i finalen!

Lisa Wiik kom heller ikke videre til finalen, men kjørte stødig gjennom hele semifinalen. Nå ligger altså presset på Kjersti til finalen, hele Norge heier på henne.

-Jeg er veldig fornøyd og glad for å være i finalen. Veldig deilig at jeg klarte å slappe av i sisterunnet. Jeg klarte å fokusere samtidig som jeg hadde det gøy! Jeg tror det var det som gjorde at jeg kom videre. Nå gleder jeg meg til å kjøre finale på søndag, smiler en (med god grunn) fornøyd Kjersti.

Her er resultatene fra dagens semifinale i slopestyle for kvinner:

Heat 1:

1. Spencer O'Brien CA 74.4

2. Enni Rukajaervi FI 64.8

3. Jodie Karlinski US 63

Heat 2:

1. Jamie Anderson US 86.3

2. Cheryl Maas NL 67.8

3. Kjersti Ostgaard Buaas NO 64.7

Lucky Loosers:

1. Urska Pribosic SL 62.9

2. Megan Ginter US 58.2

3. Ty Walker US 56.9

4. Shelly Gottlieb NZ 56.2