NyheterParklife i Mo i Rana Foto: Magnus Bye/Normal SK

Parklife i Mo i Rana Foto: Magnus Bye/Normal SK

Parklife i Mo i Rana

Skrevet av Julie Berge, 13. Mar, 2012

Rekordmange kjørere og publikum tok turen ut i bakken da Normal SK og Snowboardforbundet arrangerte Parklife for kids og ungdom i Mo i Rana. Med blant annet 11 rails og staircase i bakken ble det et event med stor suksess.

Lørdag 25. februar var det full rulle i Mo i Rana, da det ble arrangert Parklife i strålende vær og perfekt føre. Rekordmange kjørere i alle aldre deltok, og yngste deltaker var bare 4 år. Ifølge Magnus Bye som er Parklifesjef for nord-Norge var stemingen god.

- Det var kjempestemning, både blant jentene og guttene som kjørte, og blant publikum. Det var ekstra gøy at føret og været var så bra!

Fasilitetene i bakken var det heller ikke noe å utsette på; 11 rails og staircase i bakken, hvor det ble holdt railkonkurranse. På grunn av ombygging i byen ble også konkurransen som tradisjonelt holdes i en av byens trapper, flyttet opp i bakken, til glede for alle kids og ungdom som hadde møtt opp. 

- Det var utrolig kult med en trapp midt i bakken, og hele eventet ble veldig kult og vellykket, med mye bra kjøring. Nå gleder vi oss til å se alle i Norgescup 14. April 2012, sier en fornøyd Magnus Bye. 

Parklife Mo i Rana:

Klikk her for å se bildegalleriet "Parklife Mo i Rana":
Parklife Mo i Rana