NyheterBilde: KIF snowboard

Bilde: KIF snowboard

Søk støtte til klubbaktivitet og rails!

Skrevet av Jørn Gundersen, 14. Okt, 2015

Gjennom prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen lanserer Snowboardforbundet denne sesongen en ny støtteordning til alle snowboardklubber, merket #ENFOTFORAN. Hensikten med ordningen er å gi en ekstra ”boost” til de klubbene som ønsker skape aktivitets- og medlemsutvikling i sitt nærmiljø. Klubbene kan søke midler til lavterskelaktiviteter, rekrutteringstiltak og rail-pakker til en verdi av 30000kr.

 

 

 

 

Prosjektmidlene skal utnyttes til å skape mer aktivitet enn klubbens ordinære tilbud. Gjennom økt rekruttering er målet at de nye aktivitetene vil kunne drives videre gjennom ordinære støtteordninger og økte medlemsinntekter.

Klubbene kan fritt velge mellom et eget eller et ferdig utarbeidet aktivtetskonsept, og mottar støtte basert på rammene og omfanget av tiltaket.

Denne sesongen vil Snowboardforbundet blant annet relansere det populære aktivitetskonseptet PLAN5, som vi håper kan være et positivt bidrag til utviklingen (mer info om Plan5 kommer).

Mer informasjon, søknadskriterier og søknadskjema er gjort tilgjengelig på www.snowboardforbundet.no/klubb under fanen ”søk støtte” Her kan klubbene også finne nyttig informasjon om andre tilgjengelige støtteordninger. 

Fristen for å søke midler til sesongen 15-16 er satt til 5. Desember.

Vi ser frem til å motta søknadene og til en ny sesong med mye moro med #enfotforan