NyheterHold av helgen den 02.-03. oktober

Hold av helgen den 02.-03. oktober

Klubbseminar og snowboardawards

Skrevet av Hans Petter Vårnes, 31. Aug, 2015

Snowboardforbundet har gleden av å invitere folk fra klubbene til klubbseminar og snowboardawards helgen den 02.-03. oktober. Ta kontakt med klubben din for å melde deg på. 

I år vil temaer som medlemshåndtering, klubbdrift og medlemsverving være sentrale. Vår nye sponsor og kommunikasjonsansvarlige, Gaute Haaversen-Westhassel, kommer også for å snakke om sponsorarbeid og mediehåndtering.

Er det noe du eller noen i klubben ønsker å ta opp på seminaret kan dette gjerne sendes inn til oss (kontaktinformasjon står under). Dette gjelder hvis det er noe dere lurer på, noe dere syntes er dumt, bra eller om det er noe du vil fortelle om.

Snowboardawards
I tillegg arrangeres endelig snowboardawards igjen, det skjer 03. oktober. Vi ønsker at så mange som mulig fra klubbene skal være med på feiringen.

Praktisk info
Seminaret starter fredag 02. oktober og er ferdig lørdag 03. Oktober og holdes på snowboardforbundets lokaler, Sandakerveien 24c, inngang C6, 0473 Oslo.

Fredag:
-    Kl. 15.30-16.00: Pizza og mingle.
-    Her blir det kort info, en lett start på helgen og mat.
-    Vi regner med å være ferdig mellom 20-21.00.
-    De som bor på hotellet bli veiledet dit etter dagen er endt.

Lørdag:
-    Oppstart kl. 10.00.
-    Det vil bli servert lunsj
-    Vi regner med å være ferdig rundt 16.00.
-    Snowboardawards for de som ønsker det.

Deltageravgiften er på 400,- per person! Avgiften innebærer at snowboardforbundet dekker reisekostnader (maks 1000,- per person), bo, mat og inngang til snowboardawards til to stk i klubben. Utover dette er det opp til klubben hvor mange de vil ha med (dette gjelder klubbseminaret). Deltagere ut over to stykker må dekkes av klubben. Vi følger statens satser for kjøregodtgjørelse. Forbundet bestiller og betaler bo til de som trenger dette. Alt dere trenger å gjøre er å melde dere på.

Ta kontakt med Jørn eller Hans Petter om det er noe du lurer på. Vi håper selvfølgelig at du vil komme!

jorn@snowboardforbundet.no eller 91569085
hp@snowboardforbundet.no eller på 47634368