NyheterSjekk ut standen vår på VM da vel

Sjekk ut standen vår på VM da vel

Kom og hils på forbundet på VM, og vinn en rail!

Skrevet av Henrik Thorsen, 16. Feb, 2012

Snowboardforbundet er å finne i Wyller, og kommer du innom standen vår så kan du vinne en rail(!) og annet stasj, melde deg inn i klubb, møte landslaget, henge ut og oppleve generelt god stemning.

Fra og med i dag er vi på plass i handlegata, og utover helgen blir det mye som skjer i forbunds-standen, det kan vi love deg. Her er opplegget på 1-2-3:

Alle som melder seg inn i klubb, enten via nettet eller i standen er med i trekningen av en rail fra Northern Rails, levert i forbindelse med Operasjon Rekkverk. Og alle som melder seg inn får en eksklusiv VM-tshirt til odel og eie.

Alle som melder seg inn i klubb er med i trekningen av stasj fra DC og Contour HD kamera.

Thorsen har laget en quiz, eller rettere sagt, to quizer. En megavanskelig og en lett. Når du først er innom, svar på quizen(e). Det vanker nemlig stasj fra DC og ett Contour kamera til en heldig smarting.

I tillegg kommer landslaget kommer også innom i løpet av helgen for en signering, mer info kommer om dette veldig snart.

Og som ikke alt dette er nok, vi har med oss sofa, beanbags, xbox og balansebrett. Så det er lagt opp for at du kan stikke innom for en chillout og en highfive.

 

Sees i Wyller!

Forbundets freshe stand

Kom og heng ut!

Meld deg inn i klubb, få tshirt og vinn rail!