NyheterVil du jobbe med snowboard?

Vil du jobbe med snowboard?

Oppdatert kurskalender

Skrevet av Lise Mirja Øiern, 30. Des, 2012

Det skjedde i de dager at snøen lavet ned og snowboardsesongen hadde startet.. For snowboardere handler denne tiden om å dele lidenskapen med gode venner. Mange har også stor glede av å lære bort snowboardkunsten til både unge og de som er unge til sinns. Det er en magisk følelse som snowboardinstruktør å se noen klare sine første svinger eller lande sin første 3'er etter å ha blitt pusha av nettopp DEG! Klubber og anlegg over hele landet trenger instruktører og trenere, så sjekk ut kursene forbundet har i vinter.

Det er mange kurs over hele landet for de som ønsker å lære mer om å være instruktør. Forbundet tilbyr kurs på ulike nivåer, så enten du vil være en frelser for snowboardjomfruer eller en messias for parkdisiplene, har vi kurset for deg.

Instruktørkurs – for å lære opp nybegynnere
I vinter blir det instruktørkurs mange steder i landet. I nord blir det kurs for Normal SK i Mo i Rana og i vest blir det kurs i Voss. Flere folkehøgskoler og høgskoler skal også ha kurs og flere steder og datoer er under planlegging. Er du interessert i instruktørkurs der du bor, er det bare å ta kontakt på kurs@snowboardforbundet.no. Forbundet får henvendelser fra både klubber og anlegg hver vinter som trenger instruktører, så burde ikke være noe problem å få jobb!

Parkinstruktørkurs – for å lære bort parkkjøring
Som snowboardinstruktør kan du videreutdanne deg innenfor parkkjøring. I vinter blir det to parkinstruktørkurs, begge på Vierli. Kurset holdes av sportsjefen på snowboardlinja på Hovden SG, selveste Gøran Høyvik Ulltang. Han har lang erfaring som trener og kursholder, så en helg med Gøran på Vierli er absolutt å anbefale! 

Pipeinstruktørkurs under utarbeidelse
I vinter er det også planlagt et pipeinstruktørkurs i superpipen i Wyller. Dette kurset er under utvikling og blir i første omgang et internkurs, men vi kommer tilbake med datoer og informasjon om det blir ledige plasser. 

Se her for oppdatert liste over kurs i vinter!

Har du spørsmål om kurs er det bare å ta kontakt på kurs@snowboardforbundet.no.