NyheterDet øves på heiskjøring under en trening i Oslo Vinterpark

Det øves på heiskjøring under en trening i Oslo Vinterpark

Datoer klare for kurs

Skrevet av Lise Mirja Øieren, 03. Okt, 2014

De første datoene for kurs er klare. I høst blir det trenerkurs og det er allerede satt opp mange instruktørkurs til vinteren. Datoer for dommerkurs er ventet å komme innen kort tid.

Trenerkurs
Først ut i høst kommer trenerkurset. Dette er et kurs som går over to helger som egner seg godt for personer og klubber som ønsker å tilrettelegge for meningsfulle snowboardaktiviteter året rundt. Kurset forutsetter at man har instruktørkurs og fokuserer på temaene pedagogikk, treningslære og treningsplanlegging. Like viktig som teorien er de praktisk øktene med ulike innfallsvinkler for basistrening: turn, skateboard, friluftsaktiviteter og kreativ dans (bevegelsestrening). Kurset er gratis for medlemmer i klubb og alle klubbtrenere vil bli prioritert til kursets 10 plasser. Les mer om kurset og påmelding her.

Instruktørkurs
Det mest populære kurset Snowboardforbundet arrangerer er instruktørkurset. Dette kurset går over en helg på vinterstid og har som mål at man skal kunne instruere nybegynnere på snowboard. Instruktørkurset er det første kurset på veien til å bli en snowboardtrener. Foreløpig er det satt opp fem kurs i Oslo og ett kurs i Trondheim. Om du eller din klubb ønsker instruktørkurs et annet sted i landet, er det bare å ta kontakt på kurs@snowboardforbundet.no. Utover høsten vil det bli publisert flere kurssteder. 

Les mer om kursene og sjekk ut kurskalenderen her.