NyheterFotograf: Are Bergheim / Skiinfo Norge

Fotograf: Are Bergheim / Skiinfo Norge

Landslaget til Stryn

Skrevet av Marianne Hauknes, 13. Mai, 2011

STRYN: Snowboardlandslaget og Stryn Sommerski har inngått et samarbeid som skal gi best mulig treningsforhold for landslagskjørerne i juni. Nå kommer det norske landslaget hjem for landslagssamling i Norge.

Det norske snowboardlandslaget bygger nå i samarbeid med Stryn Sommerski et spesialdesignet hopp som vil gi de norske kjørerne perfekte forhold på landslagssamlingen i juni. Denne samlingen var egentlig planlagt til USA, men Snowboardforbundet har nå valgt å heller gjennomføre dette hos Stryn Sommerski på Strynefjellet. Snowboardforbundet har gått til innkjøp av den nyeste utviklede airbagen og dette blir første samling der kjørerne prøver nettopp denne bagen.

Landslaget gleder seg til å samles på Stryn

- Vi er veldig fornøyd med at Stryn Sommerski satser sammen med oss for å sikre topp forhold for landslagssamling på norsk jord, forteller landslagssjef Thomas Harstad. - Mange av kjørerne er slitne etter en lang sesong med mye reising og gleder seg veldig til å kjøre hjemme i Norge. I tillegg kan kjørerne holde på litt mere i fred og ro på Strynefjellet, og teste ut nye tricks og sikre nye ess i ermet uten at resten av verdenseliten ser på. - Vi legger til rette for best mulige forhold for de norske kjørerne, med mål om nye toppresultater også i neste sesong, forteller landslagssjefen.

Torstein Horgmo gleder seg - Samlingen på Stryn blir mine første dager tilbake på brettet etter skaden, så jeg gleder meg veldig, og er spent på om kroppen er i god nok form igjen. Det blir deilig å kunne kjøre snowboard hjemme i Norge på sommertid igjen!

Stryn Sommeski satser videre

- Vi er veldig stolte og glade for at Snowboardforbundet har valgt å sende sine beste utøvere til Strynefjellet og gitt oss tilliten til å sette i stand treningsfasiliteter i verdensklasse, mener daglig leder Ola Flo ved Stryn Sommerski. - Denne satsingen passer våre ambisjoner og vårt ønske om en offensiv satsing på alle typer utøvere som etterspør park og gode treningsfasiliteter om sommeren, forteller han.

I tillegg til spesialkonstruksjonen for snowboardlandslaget Stryn Sommerski vi under bygging en park for folk flest med 2 eller 3 linjer avhengig av værforholdene fremover. Per i dag er snøforholdene på Strynefjellet utmerket med 5-7 meter snø og vi tror på en lang og god sesong. Torsdag 26.mai åpner veien til fjells og Stryn Sommerski for sesongen.

Mediehenvendelser:

Landslagssjef Thomas Harstad    thomas@snowboardforbundet.no   93011660
Mediekontakt Dagfrid Forberg    dagfrid@snowboardforbundet.no    99637338