NyheterStåle om triple underflip 1260. Foto: Frode Sandbech

Ståle om triple underflip 1260. Foto: Frode Sandbech

Ståle Sandbech om triple underflip 1260

Skrevet av Trude Alnæs, 24. Mai, 2012

Det er full sommer i Oslo men tro ikke at det ikke kjøres brett av den grunn. For to uker siden kunne vi se Jørn Simen Aabøe sette verdens første trippel frontside rodeo på Vierli. Der var han ikke alene, for på søndagen stakk Ståle Sandbech innom og viste at han også hadde noe å gjøre i trippelgata.

Vi tok en prat med Ståle mens han satt på bussen i Oslo for å nyte sommeren.

Så hvorfor triple underflip 1260?

- Må jo holde gamet oppe og ta det videre. Jeg hadde jo selvfølgelig lyst til å prøve, selv om det var litt skummelt men det funka jo veldig bra så det var fett.

Hva vil du si om trippelkjøret den siste tiden og hvor tror du dette går videre?

- Jeg tror vi vil se at trippeler blir mer og mer vanlig. Det krever jo bra og sikre hopp med mye airtime, og da er jo alt mulig. Nå synes jeg det er mer et "stunt" enn et triks men vil vel se det som mer og mer vanlig triks etter hvert.

Fortell om dagen på Vierli:

- Jeg dro opp med tanke på å prøve trippel. Jørn Simen og flere andre hadde vært der noen dager og hoppa. Så prøvde Jørn også bestemte jeg meg for å gå for det. Jeg prøvde tre hopp og gikk for det på fjerde forsøk når hoppet var perfekt. Jeg landa på første forsøk så det føltes veldig bra.

Planen fremover?

- Nå nyter jeg sommerværet i Oslo, det er jo helt sykt digg! Jeg reiser til Nederland for en fotoshoot på mandag også blir det litt Fonna før USA og Canada med landslaget.

Du har med andre ord ikke så mye ferie? Skulle ikke du vært russ nå?

- Russ? He he.. jo, jeg var litt russ. Hadde ikke buss og russekort men hadde jo russedress og var med på en del av det. (Trippelen ble satt første helgen i russetiden)

Hvem vil du gi en shout out til?

Jeg vil takke alle som var på Vierli og som backet opp og gjorde dette til en sykt bra session. Erlend, Jonas, Petter, Olav, Kasper, Frode, Len, Fredrik, Alek, Boffer, Odd Roar, Markus, Jørn Simen, Mads, Halvard...Det var en av de beste på lenge!

Ståle Sanbech triple underflip 1260 på Vierli: