NyheterStian Sivertzen var så nære gullet i går

Stian Sivertzen var så nære gullet i går

Stian Sivertzen millimeter fra å ta gull i X games

Skrevet av Trude Alnæs, 29. Jan, 2012

Det var neste ikke til å holde ut å se Stian kjøre finalerunet i X games i dag. Han ledet hele veien og var kun millimeter fra å vinne gullet. Dessverre kom han for langt frempå i en av de siste svingene og falt. Her ser du runnet i sin helhet.

Vi er alle være enige om at ingen hadde fortjent gullet mer enn Stian i gårsdagens X-games finale. Men, det handler ikke om hvem som fortjener det eller ikke, det handler om hvem som holder helt til mål. Og for et race! Stian kjørte overlegent i midterste del av løypa, og ledet helt frem til siste sving. Blodet pumpa, negler ble bitt av, stemmebånd ble såre. En sving til, så hadde gullet blitt med hjem til Kongsberg. Hva skal man si? Vanvittig spennende, og herlig å deg tilbake Stian. Det er X-games til neste år også!

Dette skrev Stian på facebook etter racet: Thanks for all the good suport everybody! It has been a great day. Im verry happy about my riding. Feels so good to be back! Shit Happens! Congrats to 1# Nate Holland, 2# Nick Baumgartner and 3# Jayson Hale!

Se racet her