NyheterFoto: Daniel Tengs

Foto: Daniel Tengs

Let The Team Battle Begin

Skrevet av Bijora Sardarian, 22. Feb, 2017

Etter ett års tørketid har vi, i samarbeid med Thomas Olsen og Norsk Tipping, tatt på oss ansvaret med å vekke konseptet til livet igjen. 16.-19. mars samler vi noen av Norges beste snowboardkjørere i Kvitfjell for å konkurrere som teams under The one and only Team Battle 2017!

La oss kjøre en lynraskt oppsummering av The Team Battle 2015: Kire og Zebbe sa det var "det beste av sesongen" og vi har alle sett bilder av tatoveringer, skinna mannehoder og kjøttdeig på rails?  En for alle, alle for en! Har du glemt det som skjedde kan du jo sjekke ut instaen som tok av sist. Vi tok oss en prat med konseptets fader Thomas Olsen! 

Fortell litt om deg selv
Jeg er jo Thomas Olsen, da. Har skatet siden jeg var 12, kjører snowboard og surfer. Jobber med et stort distribusjonsselskap som heter Daggers! Var å skatet i går faktisk, Oslo skatehall, det var sinnsykt fett, skal dit i dag også. Så det er meg. Jo, også har jeg to kids! 

Hvordan kom du på konseptet The Team Battle? 
Jeg har jo kjørt mye snowboard selv, vært med i konkurranser og reist verden rundt, og noe av det jeg ønsket å ta med meg inn i en konkurranseform var gleden, samfunnet og den stokefaktoren dette uniket miljøet har å by på. Hele ideen er å samle en stor gjeng med snowboardere og lage team som kjører mot hverandre på et - kall det gjerne - gledenivå. Det er ikke om å gjøre å lande triples eller quadruples, for med gleden kommer alt det andre som blander style og pusher venner til å gjøre vanskelige og helt råe ting! MEN, det viktigste er jo festen etterpå, at man feirer hvor gøy man hadde det! Jeg er jo en livsnyter, det gjennomsyrer mer eller mindre alt! Jeg er 100% sikker på at de som driver med andre idretter ikke har det i nærheten av like gøy som vi har det. Jeg kan si det for jeg har drevet med andre idretter på relativt høyt nivå, og vi hadde det ikke i nærheten av like gøy! 

Hvor mange ganger har The Team Battle blitt arrangert? 
Tre eller fire ganger, tror jeg. Skriv fire du, det er i hvertfall ikke fem! 

Haha, hvorfor har du lyst til å gjøre dette igjen? 
Jeg har lyst til å samle hele snowboard-Norge på en fantastisk dag i Kvitfjell, der rammen er helt annerledes enn andre konkurranser, mer lik en vanlig dag med venner, men tilrettelagt som X Games! 

Har du noe annet på hjertet? 
Ja, det er viktig å understreke at vi ønsker å invitere teams, så hvis du vil lage, eller har et team, så ta kontakt! Send gjerne link til en edit eller lignende til Thomas fra Daggers på thomas@daggers.no

 

Saken fortsetter under bildet! 

 
Det er jo ingen hemmelighet at The Team Battle er avhengig av en over middels artig park. Vi tok derfor en telefon til parkguruene i Kvitfjell. De satt tilfeldigvis i bilen på vei hjem fra jobb, så det var jo flaks. Det er ingen ringere enn Jarle Kvamme og Aleksander Klerud!  

Hvordan er forholdene i Kvitfjell nå? 
Jarle: Fikk akkurat 10 cm nysnø! Jeg og Klerud har gravd en del timer i dag, så det er supersmud!
Klerud: Perfekt! 

Har du no mer å tilføye, Klerud? 
Nei!  

Blir/er parken bra? 
Klerud: Jeg vil si ja, JEG syntes det er kjempegøy! 
Jarle: Jeg tror folk koser seg, eller kommer til å kose seg, det virker som folk digger parken, har fått mye skryt! 
Klerud: Det er veldig mye muligheter, det er liksom ikke en helt vanlig park, du kan mikse og trikse litt, bruke din egen kreativitet!

Kommer det nye elementer til Team Battle? 
Klerud: Ingen kommentar!!

Klerud, du og teamet ditt tok jo the grand price i 2015. Skal du være med å kjøre i år? 
Jeg må jo det, det er jo det feteste arrangementet som finnes, det er jo bare good time, kanskje litt for mye good time, på meg i hvertfall, haha! 

Jarle, skal du være med å kjøre? 
Har jo lyst, men tenker å ta bilder og filme litt, passe på at parken er i tipp topp stand, noen må jo jobbe litt! 
Klerud: Eeh, jeg skal jo også jobbe da, få frem at jeg også skal jobbe!

Har dere noe mer på hjertet? 
Jarle: Dette blir veldig kult, vi gjør alt vi kan for at det skal blir bra til Team Battle!  
Klerud: Alt skal finpusses!

Begge: Shout out til Gudbrandsgard Hotell, hotellet folk skal bo på, altså. Alle bør glede seg, tror årets Team Battle kan bli det feteste noen sinne!  
 

For oppdatert informasjon og team-slipp, følg med på FACEBOOK! 

 

Fortsatt ikke overbevist? Ta en titt på denne: